Těhotenství při kojení. Co myslíte?

marienocarova
6. bře 2024

Zdravím,
mám 8 měsíční miminko a dostala jsem cca 2 měsíce zpátky menstruaci. Poté jsem po ovulaci cítila těhotenské příznaky (vím, hodně brzy). Miminko mi začalo bojkotovat kojení, tak jsme musela nakonec odstavit. Pak se nedostavila menstruace a já si ještě třeba 10 dnů na to dělala test a vyšel negativní. Teď je to už 8 týdnu od prvního dne MS a já mám test pozitivní.
Nenapadá vás, zda jsem mohla být těhotná už po první MS, ikdyz byl test negativni? Nebo třeba mám tak rozhazene hormony, že bych otěhotněla třeba před měsícem? Jsem z toho vážně zmatená.
Děkuji

klpoiu
6. bře 2024

Problem je v tom, ze vlastne nevis kdy jsi ovulaci mela. Ono po te prvni ms to casto byva rozhozené a ovulace mohla byt mnohem pozdeji nez si zvykla. A pravděpodobně byla,podle testu. Ten sis delala jak rikas 10 dnu po vynechani, ale pocitala si prave s obvyklou delkou cyklu jak si byla zvykla. Takze na gyndu a stari těhotenství urci az na utz.

krisstina93
6. bře 2024

Tak ono po porodu a kojení trvá, než je cyklus pravidelný, takže si mohla mít jednu ms a další ovulaci až později. Nezbyde než jít k Dr, aby určil staří těhotenství podle utz.

lencaa11
6. bře 2024

@marienocarova těžko soudit kdy byla ovulace možná byla jinak uvidíte co lékař

marienocarova
autor
7. bře 2024

@marienocarova
@krisstina93 moc děkuji za radu! Nakonec jsem se také dočetla, že ovulace mohla proběhnout později. Tak jsme zvědavá, jak to dopadne. No nečekala jsem to

zutinka
19. bře 2024

@marienocarova jak to dopadlo?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru