Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jestli to je možné a kdo byl na tom podobně
Včera a predevcirem jsem zkusila test viděla jsem ducha pro jistotu jsem koupila digitalni a hned pozitivní 1-2tydny a menstruaci bych měla dostat tenhle týden je to možný ze fakt jsem tehotna?
@samanthaelys těhotná jste teď hlavně aby nepřišla Ms držím palce ☘️☘️
@nikolite menstruaci naposledy jsem měla od 24.11 do 30.11 nemám to úplně pravidelně … podle aplikaci jsem měla mít ovulaci 14.12 ale je ti blbost ovulace musela byt hned po menstruaci zřejmě 🙂 …
@lencaa11 já doufám také 😞 ale slyšela jsem ze menstruaci mužů mít i když jsem tehotna 🙂
@samanthaelys to ano ale není to jako klasická Ms spis se to bere jako spineni nesmí to bejt krvaceni jako Ms
@lencaa11 aha 🙂 Dobře děkuji 😊
@samanthaelys krásně pozitivní 🍀
Chci se ještě zeptat kdy je lepší zajít na gyndu když jsem jen 1-2tydny ještě to vidět na ultrazvuku nebude
@samanthaelys Mně moje doktorka zve vždy kolem 6. týdne, aby si potvrdila, že embryo je v děloze (nejedná se o mimoděložní těhotenství) a pak 8. týden, kdy potvrdí srdíčko a dá těhotenskou průkazku 🙂❤
@laloogrey Aha,zavolám si na gyndu po novém roce a uvidíme jestli mě veme hned nebo až toho 6týdne❤️
@samanthaelys dr objednává na 6-8tt dřív není ani nic vidět, krom vacku
@samanthaelys nejste 1-2 týden. Těhotenství se počítá od prvního dne poslední menstruace. Test ukazuje dobu od oplodnění. Takže se k tomu přičtou cca dva týdny.
@samanthaelys počítá se od prvního dne poslední Ms podle toho vás i lékař pozve na návštěvu
Já měla dostat MS v pondělí a v pátek před jsem již měla čárku prakticky stejně výraznou jak testovací. Přeji ať se nic nepokazí🤗
Chci se zeptat když mám výtok spis takový bílý někdy i hlenový to značí těhotenství ? :/
@samanthaelys některé ženy ho mají na začátku těhotenství chrání to spodek před bakteriemi atd...
@samanthaelys takový výtok budete mít celé těhotenství.Obnovuje se hlenová zátka která zabraňuje tomu aby se k miminku nedostala nějaká infekce nebo bakterie
@samanthaelys Jinak to časově vychází úplně klasicky, tj. jestli začala poslední ms dne 24.11., tak pak bývá 12.-.15. den plodný (tedy od 6.12.), tudíž od toho 20.12. by se to ukázalo na testech, takže žádné posunutí ovulace nikde není, je to normální těhotenství po té listopadové menses.
@samanthaelys u druhého syna jsem otěhotněla těsně před MS a tu MS jsem mela normálně, pak přišla ještě jedna MS(ta byla doslova černá) a ta 3 už nepřišla a to jsem zjistila že jsem ve 2 měsíci 😅
@helen_h menstruaci jsem měla naposledy 24.11 tak jak píšeš 🙂
@tehulinka91 vyšel ti normálně pozitivní test, když ti vynechala menstruace?
@jana_001 ano, byla tam hotová dálnice
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Podle testu těhotná jste . Duch bývá vidět již před ms záleží kdy byla ovulace. Gratuluji a přeji ať duch sílí 🍀👍