Těhotenství podle děložního čípku

moncicacka
25. pro 2018

Ahoj, četla jsem na internetu toto - Děložní čípek signalizuje těhotenství tím, že je na dotek měkký jako ret, tzv. Goodellovo znamení. Jinde zas čtu, že má být dlouhý a tvrdý. A tak fakt teda nevím. V době ovulace jsem ho měla zkrácený a mekký, pak se prodlouzil a byl tvrdý, pak jsem špinila jeden den a teď ho mám zas zkrácený a měkký a tak právě nevím.

danca2719
25. pro 2018

@moncicacka Ahoj, já teda patřím mezi snažilky, ale až takovým způsobem jsem si čípek nikdy nepozorovala. Třeba se tady najde někdo, kdo o tom bude něco vědět a nebo prostě jen si udělej test a podle toho zjistíš, zda těhotná jsi nebo naopak ne. 😊 ale určitě ti přeji ať je to tak, jako si přeješ ty.

moncicacka
autor
25. pro 2018

@danca2719 ja si ho prave kontroluju uz od minulyho mesice :D a furt se v nem nejak nevyznam :D a kdyz na jedny strance se doctu jedno a na druhy neco jinyho, tak pak uz tuplem nevím :D akorat vím, ze po ovulaci jsem mela cipek tvrdy az do ms no a ted po ovulaci jsem ho mela prodlouzeny a tvrdy, pak jsem spinila jeden den a ted mam 3. den cipek zkraceny a mekky, tak to nejak nechapu :D na test je prave brzo jeste :/

danca2719
25. pro 2018

@moncicacka Já se v tom taky vůbec nevyznám. 😀 a kolik jsi dneska DPO?

moncicacka
autor
25. pro 2018

@danca2719 mela bych byt 8 dpo, no jsem zvedava jak to dopadne :D

danca2719
25. pro 2018

@moncicacka tak držím palečky. Já bych to měla dostat 31.12. Snad už mrcha nepřijde 😀

moncicacka
autor
25. pro 2018

@danca2719 dekuji, ja tobe taky 🙂 snad nedorazi nam oboum, ale myslim si, ze me jo.. furt neco nekde ctu a vsichni pisou, ze meli cipek dole a tvrdy.. tak fakt nevím :D radsi to necham bejt uz :D

preiba
25. pro 2018

Já tedy nevím, ale z obou těhotenství lze usoudit, že ze začátku je podle průkazky dlouhý a tuhý a až k blížícímu porodu se zkracuje a změkčuje... Ale takhle bych se snad ani nezkoumala 🤦‍♀️

lnk84
25. pro 2018

@moncicacka Asi bych radši zkusila tehotensky test.. 🙂

moncicacka
autor
25. pro 2018

@preiba tak asi už budu rodit 🤣 kdyz ho mam jak pred porodem 😂

preiba
25. pro 2018

@moncicacka dneska jsem byla na kontrole (14 dní do termínu) a zrovna říkala, že je připravený, pořádně měkký. 😂 Takže Ti nevím. Já si tam nikdy nic nezkoumala. 🙂

etapa
25. pro 2018

Po ovulaci byl vždy tvrdý a dlouhý a s priblizujici se menstruaci se zkracoval a meknul.

moncicacka
autor
25. pro 2018

@preiba jeee ty se mas 🙂 ja bych vyprdla maximalne seminko 😂

moncicacka
autor
25. pro 2018

@etapa tak to asi dostanu a bude :D

preiba
26. pro 2018

@moncicacka to jo, už aby to bylo, už mě to neba 😂

moncicacka
autor
26. pro 2018

@preiba segra ma termin na konci ledna a uz ji to taky nebavi :D

preiba
26. pro 2018

@moncicacka to chápu. U prvního těhotenství mi to nepřišlo tak tahle ten poslední měsíc 😂 ještě do toho skoro tříletý opicak a ten mi nedovolí moc odpočinku 😃😂

nikynikol25
26. pro 2018

Ahojky já před ovu jsem měla dlouhý a tvrdý,když nastala ovu tak se úplně zkrátil a byl měkký a teď jsem skoro v 10tt a je tvrdej a zkrácenej.Skoro minimalni hlen.Hodne holek má hlen ale já skoro nic.Kdybych neměla dva dny horečku a necítila se jako nemocná tak vůbec bych neřekl a že jsem těhotná.

etapa
27. pro 2018

@moncicacka ještě nehazej flintu do žita, každá žena je jiná. Každá má jiný čípek, hlavně je čípek během dne jiný, ráno a odpoledne a večer, tahle metoda není úplně nejlepší pro určení těhotenství 🙂 já se furt hlídala, ale otěhotněla jsem, až jsem se na to vyprdla 😂 takže čípek v těhotenství nevím, to už jsem nějak nestihla.

moncicacka
autor
28. pro 2018

Tak dnes 4. den zpozdeni a 10 DPO .. na TT nic i kdyz ja tam proste neco vidim, ale to je tim, ze to chci videt :D myslim si, ze je jeste stejne brzo.. jinak prsa me boli celkove, v krizi a podbrisek me boli, jim dokud mi neni zle z prejedeni :D obcas se mi i zamota hlava.. TT zkusim asi v nedeli jestli se mrcha nedostavi..

slunecnice358
28. pro 2018

@moncicacka hodte sem foto testu ;) ale vypadá to nadějně

moncicacka
autor
28. pro 2018

@slunecnice358 stejne tam nic neuvidite :/

etapa
29. pro 2018

@moncicacka : držím pesti pro štěstí, i když tam Teda nic nevidím ☹ a doporučovala bych se tolik nepozorovat. Vím, že každé těhotenství je jiné, ale v začátcích a ještě tak cerstvich, si myslím, že přejídání asi nebude ten pravý orechovy příznak.

Těhotné většinou jedí víc až ke konci druhého trimestru, kdy dítě začíná růst rychleji, než doposud.

Křeče v podbřišku neberte jako příznak, to bývá i u menzes, to můžete mít i u cysty, zánětu apod.

Ale jak říkám, každé těhotenství je jiné.

Ja kdysi taky moc toužila po dítěti, až jsem si to vsugerovala, prsa se mi nalily, byla jsem nafoukla, unavená, pořád jsem spala, ale testy stále negativní - jako u vás. Už jsem chtěla slavit, ale přišla MS.

Nemyslím to zle, jen at nejste pak zbytečně moc zklamaná. Já sama tomu nevěřila, ale psychika dělá hodně!!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru