Těhotenství po porodu nebo cysta?

14. čer 2024

Ahoj… mám trochu zvláštní dotaz. Jsem tři měsíce po porodu. Asi před týdnem jsem měla velmi jemné krvácení. Myslela jsem ze přijela menstruace, ale nakonec z toho nic nebylo (i tak se mi to zdálo moc brzo protože plně kojím). Cítila jsem se trochu zvláštně, tak mě napadlo udělat si těhotenský test a je tam duch. Zda se mi strašně nepravděpodobné, že bych byla těhotná. O první mimčo jsme se snažili dva roky o druhé rok a půl. Může se takhle projevit i cysta? Jdeme teď na dovolenou takže k doktorovi zajedu nejdřív o týden. Ještě bych dodala, že máme s manželem nechráněný sex a další mimi uvítáme… jen se mi tenhle scénář zdá hodne zvláštní tak hledám co jiného může být příčinou. Děkuji.

elis1987
14. čer 2024

No tak stát se může cokoliv neznamená to že jste se dřív snažili déle že to teď nemůže být hned. I když teda klobouček že necháte tělo pořádně vydechnout před dalším tehu a hlavně jak pak dvě malý mimca 😂 každopádně ať vám to dopadne jak si přejete

1pomnenka
14. čer 2024

Kamarádka plně kojila, neměla MS a děti má rok od sebe. Když dítě moc chtěla, léta to nešlo. Když nechtěla, bylo hned.

lencaa11
14. čer 2024

Zrovna tohle období bejva žena zrovna plodna 🙂

autor
14. čer 2024

@elis1987 bohužel už nemáme moc čas…manžel i já máme vyšší věk… pokud další dítě bude tak se to musí podařit do roka. Taky nechci jet do práce a vracet se zpět na mateřskou. Proto ideálně pokud nám to bude hezky navazovat. Pokud se to povede tak super, pokud ne tak nevadí.

elis1987
15. čer 2024

Tak pak dejte vědět držím pesticky ❤️

felis
16. čer 2024

Samozřejmě že můžeš být těhotná 😃 kojení není antikoncepce. Mohl se Ti spustit cyklus a tedy i ovulace a rovnou šup a bude druhý 😀 a to že to nešlo předtím taky není indikátor toho, jak to půjde s druhým 😃 zkus zopakovat test a uvidíš.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru