Ahojky holky.Už opravdu nevím co se mnou je.V listopadu jsem otěhotněla,ale bohužel 22 prosince jsem samovolně potratila.Další menstruaci jsem dostala po 32 dnech jako vždy před tím,než jsem otěhotněla.Bylo i stejné to,že jsem dva dny před menstruací špinila a pak tři dny menstruovala.Ted´ jsem to měla dostat minulý úterý.Ale celý den žádné náznaky a ani předmenstruační špinění jsem neměla.Ve středu ráno lehké hnědé špinění a pak celý den nic.Ve čtvrtek zase ráno hnědé špinění a pak zase celý den nic.V pátek jsem krvácela,tak normálně.Mno a v sobotu zase žádné známky po menstruaci.Pak během dne jsem začala zase hnědě špinit.Dneska je pondělí a porád špiním.Něco přes týden jsem hrozně unavená.Bolí mě nohy,mívám zvýšenou teplotu 37,3.Pobolívá mě občas v podbříšku,divné šimrání na bradavkách ale co je nejhorší je to,že se my porád v puse hromadí sliny a je my zle.Ale ještě jsem nezvracela.Dnes jsem si dělala těhotenský test ale je negativní.Myslíte si že je možnost,že jsem mohla dýl otěhotnět a na test je ještě brzy?I když minulé těhotenství jsem už měla 3 dny po vynechání ms pozitivní tt.Mám strach abych neměla třeba cystu nebo jiné zdravotní problémy.
můj gynekolog tam je jen ve čtvrtek,tak musím ještě počkat.Snad to nebude nic vážnýho.
Ahoj,podle me to tehu nebude.Muze to byt jen nejaka porucha,nemusi jit o nic vazneho.Hlavne si pak zajdi k tomu doktorovi.
Cysta většinou nebolí a když bolí,tak dost a je i silné krvácení,trpím cystama 14let,takže mám zkušenosti,pokud je cysta bolestivá většinou se řeší laparoskopií,což si myslím,že podle tvých příznaků o cystu nejde.Tělo se nevzpamatovalo po potratu,mě se tělo dalo do kupy po potratu za 14měsíců,měla jsem nepravidelnou menstruaci,špinění,extrémní krvácení,tělo se musí dát hormonálně do pořádku a chce to opravdu čas,mnoho odborníků to řeší hormony,já jsem nechala své tělo přirozeně obnovit,trvalo to sice dlouho a bylo hodně komplikací.Takže bych se spíš přikláněla,k tomu,že se tělo dává do kupy.Přece jen potrat je velký zásah jak pro tělo,tak i psychiku.Ať se daří 🙂
já bych asi zavolala doktorovi a konzultovala jsem to s ním. Poslední cyklus jsem skoro půlku pošpiňovala a tlačilo mě v podbřišku, ne bolestivě ,ale cítila jsem to.Po ms jsem šla k doktorovi a našel mě cystu,proto jsem prý špinila. Těch cyst je spoustu druhů,určitě bych se zeptala doktora, tím nic nepokazíš 😉
Tak jsem byla ve čtvrtek u pana doktora,prohlídl mě jak ručně 😀 ,tak i ultrazvukem ze vnitř i z venku a nic nenašel.Žádná cysta,zánět i močák je v poho.Řekl my že to nemá s tím samovolným potratem nic společného,pač to byla jakoby jen opožděná menstruace.Mám si zkusit udělat příští týden znova testík.A uvidím.Kdyby bylo už vše v poho tak mám když tak přijít,kdyby se to zase opakovalo s menstruací.Tak uvidím.Jinak mě pořád pobolívá v podbříšku,mám tvrdší břicho a je my tak nějak pořád zle.Jsem ráda že se nic vážnějšího nenašlo 🙂
Rekl my ze tam nic nevidi.Ale ze je tu moznost,ze jsem otehotnela dyl a je jeste brzy tam neco videt.Uz se mu pry stalo,ze v jedne pani ve stredu nic nebylo videt a v patek uz jo.
Tak uvidis.Snad to vyjde 😉 Jinak me po ovulaci docela dost bolelo bricho.Jinak me neboli jak pred ms tak i behem ne.Az budes vedet,tak pisni ju. 🙂
Ahoj,v pondělí,to bylo 13 dní po vynechání ms jsem si dělala test a nic ☹ Ale jinak my břicho trochu ještě pobolívá a zle my taky bývá.Byla jsem u dr. a nic nenašel.Tak aspon to,že jsem zdravá.Prý jsem mohla i dýl otěhotnět a ještě nic nevidí na ultrazvuku.Ale kdybych byla těhotná,tak to by test už dávno ukázal.Tak uvidíš jestli ta mrcha přijde nebo ne.Snad ti dá už pokoj a brzo se u tebe ukáže fazolka 😉 pak dej vědět ju.Já uvidím jestli to dostanu nebo ne.Ted je nejhorší jak si mám spočítat ovulaci 🙂 Tak ted máme 14 dní nabyto 😀
Poradi mi nektera?vcera mela dorazit ms ale spineni dnes me picha v pravo muze to byt teprve uhnizdovani?a kdy udelat TT?vcera vecer TT negativni.rano jsem myslela ze dorazila a nic jen spineni.dky za nazor
Ahoj. Mam otázku. Za dva měsíce jsem přibrala cca 5 kilo... Mam nechutenství, změny nálad, unavenost a divný pocity. Prěsto mam uz 2 měsíc pravidelnou menstruaci s výjimkou tohodle měsíce. Měla jsem ji na tolik silnou, ze sem musela utlumit prášky.. Měla jsem i v krvy sraženiny a unavenost, citlivost prsou a nechutenství přetrvává. Myslíte, že je možný abych byla těhotná? Prášky neberu ale přítel se hlídá. Vím že během sexu toho uniká až, až.... Děkuji za odpověď 🙂
@misina1 Ahoj,proc si neudelas tehu test?
svlocka-ahojky,jak koukám tak jak to píšeš,tak to máme úplně stejný.V den ms nic až pak další dva dny jsem špiněla ale jen po ránu.Až třetí den jsem krvácela a další den zase špinění.Až do středy,to už byl týden.TT jsem si dělala 13 dní po vynechání ms a byl negativní.Byla jsem u dr. a nic nenašel.Jak cystu,zánět tak ani nic společného s otěhotněním.Řekl my že si mám zkusit další týden tt a uvidím,že jsem mohla dýl otěhotnět.Pak jsem si zkusila ten test,jak jsem psala... Ale doted my je tak nějak zle,a bolí mě v podbříšku.Někdy na levé straně,někdy na pravé a někdy zas uprostřed.Mám tvrdší bříško a někdy cítím bolest i u pupíku.Ted už jen čekám,kdy to dostanu a pokud to budu mít v termínu jak mám.Jak dnes,stále špiníš?
Misina1-jak dopadl test?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@1akzuz1 zajdi k doktorovi, může to být cokoliv...