Těhotenství nebo planý poplach?

jaakaa
1. lis 2016

Zdravím 🙂 jsem tu dneska poprvé, tak snad píšu správně...
Chtěla bych poprosit o rady, názory... Od soboty 22.10. mi začalo být špatně od žaludku, při pohledu na některé potraviny mi bylo (a stále je)zle.. trvalo to tak celý týden, ale tím, že jsem dostala měsíčky 6.10. nepředpokládala jsem, že bych mohla být těhotná. Nicméně v pátek 28.10. jsem si udělala test a byl pozitivní. O víkendu jsem to zkusila ještě 2x a všechny se dvěma čárkami. Včera jsem tedy volala na gyndu, ale sestřička mi řekla, že na potvrzení je ještě brzy, a že mám přijít až 8.11. na ultrazvuk, s tím, že se možná jedná i o planý poplach a můžu kdykoli dostat měsíčky.
Špatně od žaludku je mi pořád a po celé dny, pobolívá mě v podbřišku a mám citlivé bradavky.. včera odpoledne mě začalo v podbřišku bolet víc a začala jsem krvácet. Krvácení přetrvává i dnes.
Nevím, co si o tom pořádně myslet, mám to přestat řešit a jít až v to úterý na gyndu nebo tam mám volat? Jsem z toho trochu vykolejená...možná i tím, že je mi neustále špatně, jsem unavená, nervózní... připadám si jako histerka..Díky moc 🙂

gachna
1. lis 2016

Já jsem tedy těhotná poprvé.... Ale jestli ti vyšly 3 testy pozitivní, tak těhotná klidně být můžeš. Podle těhotenské kalkulačky jsi ve 4. týdnu. Jako taky bych nehysterčila. Poškala bych ještě týden - kdy máš předpokládám mít menstruaci a když nebude tak bych si udělala test. No a pak k doktorovi.

jaakaa
autor
4. lis 2016

@gachna Tak jsem dnes byla na gyndě, protože krvácení neustupovalo...a k mému překvapení jsem 7+3 🙂 Dostala jsem Ascorutin a Utrogestan, tak snad bude vše v pohodě. Děkuji za podporu!! 🙂

gachna
4. lis 2016

No vidíš, tak to ti moc gratuluju🙂 Tak teď tě budou čekat "jen" strasti a slasti těhotenství a následného mateřství😀 A věř mi... na jednu stranu chchi aby už bylo mimčo venku... ale je mi jasný, že pak nad všim absolutně ztratím kontrolu😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru