Těhotenství nebo menstruace?

7. pro 2024

Dobry den. Před 2 dny jsem mela dostala menstruaci.
Která nepřišla. Dělala jsem si těhotenské testy které jsou pozitivní. Dnes ráno jsem měla pohlavní styk. A asi 2 hodiny potom jsem šla na záchod a když sem se utřela mela jsem to růžově. Myslíte ze je to ze mi přijde menstruace? :( dekuju

1pomnenka
7. pro 2024

Nezbývá ti, něž čekat, může to být začínající MS nebo biochemické. To ti teď nikdo neřekne.

autor
7. pro 2024

@1pomnenka dobře dekuju.

anpineapple
7. pro 2024

Může to být i po tom sexu, ale samozřejmě takhle na začátku je to buď a nebo.

autor
7. pro 2024

@anpineapple no právě

squezy
7. pro 2024

Kup si v lékárně ascuritin a kyselinu listovou,pokud ji ještě nemáš. A v pondělí se objednej na gyndu, že máš pozitivní test. Během cyklu běžně nekrvacis,neberes nějaký progesteron?

autor
7. pro 2024

@squezy neberu nic. U doktora jsem byla včera nic nebylo vidět jdu ještě v pondělí.

kiikcaa
7. pro 2024

Na doktora je ještě brzy, já jsem šla 6+3tt, 18 den zpoždění a bylo vidět i srdíčko, jenže to byla malá fazolka, krvácet můžeš ze styku, nebo se může rozjet ms, musíš ještě chvíli počkat, ale přeju hodně štěstí, ať vše dopadne dobře 🍀 jestli nic nebude vidět, můžeš si nechat vzít krev

squezy
7. pro 2024

Na prohlidku je ještě brzy, nemůže samozřejmě nic vidět. Myslela jsem to tak,at se objednas a dojdes za 2 tydny. V pondělí tam určitě taky nebude nic vidět😉 Kup si ten ascuritin,je to vitamín C a zabrani praskani cevicek a nebudeš špinit nebo krvacet jen kvůli tomu,jak je deloha ted prokrvena.

autor
7. pro 2024

@squezy dobře dekuju. Jo ja tam mam jít právě jen na krev v pondělí 🙂

lily_
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru