Těhotenství nebo jiný problém? Zpožděná menstruace, výtok

kristyna90
7. lis 2013

Dobry den, priblizne pred 4 tydn jsem onemocnela chripkou a zaroven s ni me postihl naruzovely vytok... zpocatku byl slaboucky skoro vubec.. treba 4 dny nic a pak zase trosku.. ted uz se to troaku zesililo ,ale nekrvacim,jen proate vytok... do toho me od te chripky chytlo akne udelala se mi krupicka na cele a bradu mam posetou bolaky... ted se mi to zacina delat i na zadech... nikdy jsem tento problem nemela tak jsem trochu vyjevena co se se mnou deje... priblizne pul roku neberu prasky tak bych se nedivila.. navic jsem mela doatat menstruaci 23.rijna a doten nic jen ten vyTok... uz jsem si koupila test ale precetla jsem si ze si ho mam udelat az pri periode takze si musim pockat...navic mi pritel rekl ze mi porostl prsa...:D.. nemate nekdo s temito problemy zkusenost?

terinda
7. lis 2013

@kristyna90 test se dělá, když máš vynechanou ms a to máš, tak do toho 😅

kristyna90
autor
7. lis 2013

no to mam tak to zkusim rano🙂) jen nevim proc tam pisou ze si mam pockat na periodu ,ale to asi mysleli na tu prvni...🙂 ten navod na testu je napsanyy v nemcine takze pro me teosku alozity na pochopeni:D tak dekuji🙂

stepankakv
7. lis 2013

@kristyna90 myslim že nemusíš čekat ani na ráno a šup do toho a testni 🙂 už to půjde vidět i z odpolední moči pokud jsi takhle dlouho od MS 🙂

kristyna90
autor
8. lis 2013

tak dnes rano jsem si udelala testik a byli na nem // nemuzu tomu uverit🙂)sice druha carka neni tak extra vyrazna jako ta prvni ale nejedna se o "ducha"

vondracek
8. lis 2013

Gratulujuuu 🙂

kristyna90
autor
8. lis 2013

@vondracek moc dekuji🙂) pro jistotu si udelam vic testu🙂) nemuzu tomu uverit:D

vondracek
8. lis 2013

Mě to taky nedalo a testovala jsem dohromady 3x, ale já jsem si první test dělala den před očekávanou MS a měla jsem jen dušíka. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru