Ahoj všem 14.7 jsem dostala ms trvala pouze dva dny pak už odeznela úplně.. vždy ji mívám cca 5 dní..Už třetí den pocit na zvracení ale nezvracela jsem ty dva dny až dnes ten třetí den sem zvracela dvakrát a mám i bolesti podbřišku..tt negativní ze dnešního rána… Vím nemá tu nikdo krišťalovou kouli ale neměla jste některá ten jistý problém..?a co by to mohlo být děkuji za odpovědi
Muze to byt hormonalni nerovnovaha, muze to byt i to tehu. Nekdy se objevi druha carka pozdeji a krvacet muzes i v tehu. Ale muze to byt i cokoli. Jestli mas cas a obavy, neni nic snazsiho nez zajit nebo zavolat k doktorovi. Nikdy nevis, co se zjisti 🤷🏻♀️
@nihanin me napadlo, ze to muze byt i mimodelozni tehu. To by taky odpovidalo. Carka na testu se objevi pozdeji, protoze hcg spatne roste. Krvaceni v dobe ms je bezne i u klasickeho tehu i u tohoto.... V tehu me pobolival podbrisek, ale jic velkeho, proste jak rostla deloha, ale jen chvilema a pak to preslo. Jestli mas bolesti velke nebo se ti nezdaji, tak necekat a opravdu utikat at to neni nic vazneho. Preji at je to jen banalita 🍀 a budu rada, kdyz me das vedet jak to dopadlo.
@zrzeckas doktorce sem volala ale buhuzel nezveda tak si zajdu na pohotovost odpoledne a určitě vědět dám.. Jináč ty bolesti sou takové jako před ms no sem zvědavá co se stoho vyklube.. Nemocná sem poslední dobou nebyla a ani se necítím že by na mě něco lezlo nějaká ta viroza třeba i nad tim sem premislela ale to ne.. Jeto něco jiné tak uvidím.. Děkuji za odpověď a určitě dám vědět
@zrzeckas tak jsem zašla na pohotovost doktorka mi prohlídka hmatem břicho dala mi injekce dvě jednu proti zvracením další proti křečím no a Pověděla mi když mě to ne přejde mám se vrátit opět na pohotovost přes ten víkend.. Takže nevím vůbec oč šlo.. Uvidíme jak mi bude zatím po té injekci samosrejnne mi je lépe děkuji moc za Vaši odpověď a názory
Aha... Zajimavy pristup, snad neco nezanedbala teda 🙂 ..... Neni vubec zac.... A me muzes s klidem tykat... tady si vsichni tykaji, aspon teda, co vim a i konik to psal (i kdyz by to konik nepsal, me to vbc nevadi. Nejsem na to nejak vysazena)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Třeba hormonální nerovnováha, já příznaky těhu pocítila až v 10tt