Těhotenství nebo jen opožděná MS?

barbara224
21. lis 2023

Zdravím vás ,
Mám takovou otázku, Ms mám pravidelnou , ale den před očekávaným příchodem ms, jsem začala krvácet - trvalo to jen pár hodin a pak se to změnilo v narůžovělý výtok.
Měla jsem bolesti břicha jak před , tak i teď, co se stále ms nedostavila.
Test jsem si dělala včera , protože jsem už nevěděla co by to mohlo být a byl negativní.
Dnes je to 4 den co mám vždycky pocit , že jsem to dostala a nic.
Mám výtok , ale taky to není nic co by za to stálo.
Břicho ale pobolívá pořád a už jsem vcelku bezradná.
nevíte co by to mohlo být ?
Děkuji.

aleja
21. lis 2023

Ještě bych pár dní počkala a pak zkusila testovat znova, pokud by se MS nedostavila do 14 dní od ocekavaneho termínu a nebo by břicho hodně bolelo, šla bych na gyndu nebo alespoň zavolala. To krvácení nevím, co může být. Někdy se opravdu může objevit hned na začátku těhotenství, ale obvykle v době hnízdění (což by bylo u tebe ještě brzy).

barbara224
autor
21. lis 2023

Děkuji moc za radu 🙂
Doufám že se to ustálí

lencaa11
21. lis 2023

@barbara224 může to bejt cokoliv i hormony atd ..vyzkoušela bych test za par dní a uvidíte

barbara224
autor
21. lis 2023

@lencaa11 Děkuji moc za radu 🙏😊

felis
21. lis 2023

@aleja Neřekla bych, že je to na uhnízdění brzy... nidace je mezi 5-10.DPO, což znamená chvilku před MS. Pokud byla ovulace později, tak to klidně uhnízďování být může... ale co je brzy, tak na test, pokud to tak bylo a jestli to takhle myslíš... takže jak píšeš Alejo, počkala bych pár dní (3-4) a testovala znova... a pokud by se @barbara224 MS neobjevila, tak k Dr. po 14 dnech. Uvidíš.

barbara224
autor
21. lis 2023

@felis taky moc děkuji za rady😊🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru