Těhotenství nebo jen běžné zpoždění?

26. únor 2023

Ahoj prosim nemel take nekdo jako ja?s manzelem se nesnazime o mimi nechavame tomu volny prubeh ale pred rokem manzel zjistil z jednoho vysetreni spermiogramu ze by byl zazrak kdyby jeste zena otehotnela protoze ma spatne spermie.ale ted k veci mam zpozdeni uz 3 den mivam ms skoro presne.cykly mam trochu delsi cca 33 v den vynechane ms jsem udelala test byl negativni vcera jsem delala take a byl negativni je pravda ale ze jsem zkousela 25mlu a obycejny test pepino 10ml ale proste nic nebo carky vidim vsude.a priznak by nejaky byl boli me casto podbrisek uz asi 5 den ale strida se to prava strana vajecnik pak leva strana a citim se hodne unavena neprisuzuji k tehotenstvi.nechci se na to upinat ale kdyz nemam ms a priznak je tak jsem take nervozni.citim se proste jinak nez normalne.jedno dite uz mam moc bych si prala kdyby vyslo druhe ale nedavam tomu zadnou sanci.🤧🙁

jjasmina
26. únor 2023

Na otázku ti dá odpoved pouze test, nicmene, ja měla zpoždění i dva týdny a těhotná jsem nebyla.

bartk
26. únor 2023

Ahoj ,záleží kdy jsi měla ovulaci ,carka se muže objevit až dyl ale taky to muže byt jen duch ,který zrovna na testu pepino jsem měla asi 2x a těhotná jsem ani jednou nebyla .

lencaa11
26. únor 2023

Záleží na ovulaci TT udělat zatím 10 ne 25 ten zatim nic neukáže a nebo zajít na krev jinak kamarádka měla zpozdneni 18 dní cca a těhotná nebyla tak že klidně 14 dní +- zpoždění je ok ...

autor
26. únor 2023

Ovulaci jsem mela dele posledni ms byla20.1.zajit na krev se mi nechce kdyz to bude negativni ze budu opet zklamana.posilam fotku z dnesniho rana testu

lencaa11
26. únor 2023

Nějaký stín tam je ale tento test je na prd asi bych koupila jiný typ testu 10 ( Dr max ,Benu ,Rosmann,Action ...)

bartk
26. únor 2023

Zkusila bych taky jinou značku testu , ten pepino teda vůbec nedoporučuji . Delal mi slabé čárky a nic z toho nebylo .

autor
26. únor 2023

@lencaa11 zkousela jsem vcera vecer z dm intimed plastovy ale bylo to ta 25mlu a byl negativni takze asi je pepino na prd dnes benu a dr max rosmann maji u nas zavreno.zkusim jeste zitra asi nejaky koupit.treba prijde ta mrcha jako vzdy a bude vyreseno.citim se jinak nez jine mesice ale uz asi mam halusky...😁

bartk
26. únor 2023

Tohle jsou moje testy kdy jsem těhotná nebyla ,pepino test 😀🤮

lencaa11
26. únor 2023

Tak 25 vám neukáže to je jasný chce to udělat 10 jiný typ testu Dr max ,Rosmann ,Action ,Benu klasika 10 ...a uvidite za par dní

autor
26. únor 2023

@bartk tio ale to je pekna carka mozna byla ale neudrzelo se ne?to bych rekla.a ty se snazis?

autor
26. únor 2023

Jeste bych doplnila mam vytok husty bili tak nevim no u prvniho tehu jsem mela vytok az kolem 6 tydne

bartk
26. únor 2023

Ty testy jsou z ledna😀Teď jsem koupila jiný a je takto už nekolikaty 😀Dnes měla přijít MS,foto z rána . Jinak jak píšeš níže ... tak výtok jsem měla už přes týden .

autor
26. únor 2023

@bartk gratuluji krasny.vytok mam od dnes ale ms stale nikde bolesti mam takove jednou ze by mela prijit mrcha po druhe nic po treti zase jen skubnuti ci pichani.tak nevim zkusim jeste ranni moci ted jsem zkousela jeste jeden a porad to samy.skoro nic neviditelny.ach jo kez by to vyslo bylo by to opravdu prekvapeni velike.

autor
27. únor 2023

@bartk tak vytok zmizel bolesti jsou stale ms neprisla dnes 4 den zpozdeni.rano jsem zkousela test nejaky baby a nevim zda tam neco je ale ro uz by tam byla dalnice si myslim.ach jo kde je ms.posledni sex probehl 3.2 a 9.2 cca ovulaci jsem mela 11.2.tak fakt nevim🙄😕😑

bartk
27. únor 2023

Pošli foto testu

lencaa11
27. únor 2023

Tak od ovulace +- 14 dní by mohl něco ukázat 👻 taky se ovu mohla posunout

autor
27. únor 2023

@bartk neni na tom nic skoro videt.jeste jsem zkusila benu kodry plastovy je to 20mlu a nic na nem neni takze cekam na ms.

bartk
27. únor 2023

Já tam nic nevidim ,ale počkej ještě třeba jsi měla posunutou ovulaci .

sangina
27. únor 2023

testy pepino vyhod..mě ukazují pravidelně dvě čárky a nic z toho....dej se do klidu a za týden se testni znovu...nicméně na tom modrém testu při přiblížení a náhledu z boku tam je jemný stínek...budu ti držet pěsti at máš štěstí..

autor
27. únor 2023

@sangina pepino uz nemam neboj.no stinek mozna jo ale to uz by i na nejakem jinem bylo take neco a neni nic tak zase jen cekat.kdyby me nebolelo to bricho.boli jak kdybych to mela dostat ale porad nic

bartk
27. únor 2023

@sangina já bych vážně pockala . Muže byt ještě klidně pozitivní za par dni

autor
28. únor 2023

@bartk cekam ale dnes jsem opet testovala a nic takze uz jen cekat zda dorazi ms no jako vzdy ono by to byl zazrak kdyby se to povedlo.

bartk
2. bře 2023

Tak jak jsi dopadla

kj779
3. bře 2023

Ahoj můžu se k vám přidat jsem tu nová tak snad mi poradíte jsem 12 DPO MS mi meska 2 dny na testu jak bych viděla úplně nepatrného ducha,ale chci znát váš názor ....dneska jsem jednorázově zaspinila...tak já nevím děkuju za odpovědi

bartk
3. bře 2023

@kj779 já teda nic nevidím

lencaa11
3. bře 2023

@kj779 nic negativní

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru