Ahoj
Vím že tohle mi nikdo nepotvrdi ale přijde mi to zvláštní.. 22 nechráněny sex a od pondělí mě poboliva v podbřišku takove pobodavani nebo jak bych to popsala.. Podle aplikace jsem měla v neděli ovulaci.. V soborui sex přes pharmatex čípky.. Dneska vůbec žádný výtok a to u mě nebývá zvykem... Myslíte že to může být těhotenství? Nebo nějaký zánět? U prvního dítěte jsem měla špinění kdy se uhnizdovalo vajíčko ale nijak jsem to neměla vypozorovane kdy od styku..
Ja se omlouvam ale svoji vesteckou kouli sem nechala u mamky..😔
Jsem přesvědčená, že je blbost, abys měla jakékoli příznaky týden po nechráněném styku. Ale samozřejmě těhotná být můžeš, ovulace vůbec nemusela být až v neděli, aplikace nejsou spolehlivé. A i kdyby byla ovulace v neděli, tak spermie můžou vydržet i 5 dní. Udělej si ke konci příštího týdne test a uvidíš 🙂.
A co třeba zavolat na gyndu a optat se tam,říct jim jake máte potize,e,ženské používejte rozum trochu ☺️
Já jsem měla týden po ovulaci a sexu taky takový štípání na pravé straně břicha. Nejvíc to bolelo v autě, přejezd přes díru. Dnes jsem v 10tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to tady pořád dokola.. test, test, test 🙂. Pokud si měla v neděli ovulaci, tak jako myslis, že by si už dneska měla příznaky? Vždyť to vajíčko několik dní putuje, než se uhnízdí.