Ahoj holky, mám takový problém. Bolí mě podbríšek, záda,mám citlivé bradavky a jsem dost unavená.Test jsem si dělala a byl negativní. Mám 7 dní zpoždění. Kupovala jsem si GS Mamatest s citlivostí 10mlU/ml. Mám nějakou dobu ještě počkat a test si udělat znovu? Nebo mě napadlo že bych si koupila s vyšší citlivostí.
No doufám že mi tu snad někdo odpoví když jsem viděla příspěvky byli tu snad naposled před rokem🙂
Přeju hezký den🙂
MS je jinak pravidelná ? Jinak citlivější než mamatest není to už jedině do laborky na test z krve . Může to být cokoli výkyv hormonů možná i to těhotenství ale to mi ti nepovime ....7 dní zpoždění by měly být už dálnice pokud se neopozdila ovulace
@agneska7 pravidelnou ji mám.. právě je to zvláštní. Strašně bych si přála aby tam byly 2 čárky..
@caramellla tak pokud je pravidelná tak bych s tím asi moc nepočítala , jako jasné tělo není stroj takže ovu mohla být později ,ještě chvíli počkej cca týden a pak jestli nebodou // nebo nepřijde ms tak volej na gyndu , více ti tady asi neporadime
@agneska7 Děkuju🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To, co popisuješ, mi více sedí na opožděnou menstruaci, ale pokud se do pár dní nespustí, spíše bych volala na gynekologii. 7 dní zpoždění při pravidelné MS by už mělo být vidět krásně - ony se ty hodnoty na začátku zdvojnásobují každý den, takže ta citlivost by měla být postačující.