Ahoj holky, predem pisu ze moc co se tyce ovulace nerozumim tak se omlouvam kdybych napsala neco spatne
Mam nepravidelnou ms ale cetla sem ze vetsinou ovu byva v pulce cyklu
Tim padem mi ovu vychazi na dny ted
Sex s pritelem mame ob den nekdy ob dva dny
Ted dva dny mivam bily vytok na kalhotkach ne hled jak je psane ze vypada ovulacni pruhledny co jsem cetla
A cetla sem ze zen bily muze znamenat i tehotenstvi chci se zeptat jsou nake testy co ukazou drive tehu nebo proste musim pockat na test az kdyz budu mit spozdeni?
A jeste me obcas slabe asi tri dny pobolivava v podrbisku ale ne v kuse obcas jakoby picha slabe
Myslite ze by tohle vse mohlo souviset ze bych byla tehotna? Prave na spouste dizkuzi jsem cetla ze kolikrat bily vytok a obcasne bolesti v podbrisku by mohlo znamenat tehu ale i prichod ms
Do ms mam 14dnu
Nekdy mam spozdeni tyden nekdy to dostanu presne a nekdy i pozdeji
Merila sem si i tu teplotu ale jen ze zvedavosti a dvakrat takze to je zbytecn asi i zminovat
Jinak ja vim ze se to nemam ale vcera sem si delala test a byl negativni ale proste sem byla nedockava ikdz vim ze neukaze nic
Dekuju za vase nazory
Hezky den
@zelenaesmolda no prave ze hodne co se cetla dizkuzi lidi pisou ze ten hlen a ty krece znaci tehu tak me zajimalo jestli to tak nekdo mel
@eliska901 a i kdyby tak co?to neznamena,ze to tak bude i u tebe.Udelej si test.
@zelenaesmolda si velice mila dekuji
@eliska901 jaka otazka,takova odpoved 🙂
První příznaky těhotenství jsem měla v 7. týdnu - zvracení. Test bych nedělala dřív, než v den vynechání MS, až polovina těhotenství stejně odejde samovolně, a pak to zklamání nestojí za to. Příznaky, co popisuješ, nejsou žádnými příznaky těhotenství, které tak brzy ani žádným těhotenstvím stejně není. Nevím jak dlouho se tedy snažíte o dítě, ale jestli se máš v plánu takhle pozorovat každý měsíc, tak to bude otěhotnění spíš na překážku a o to dýl to bude trvat.
@eliska901
Ahojky 🙂 ja to na sobe poznala cca 2 tydny po oplodneni 🙂 pichani v podbrisku, nechuť k alkoholu (chodime obcas pres tyden tak na 2 male piva) ted jak kdybych to tusila a ani jsem ho nevypila. Taky jsem chodila spat uz v 9 vecer a to obvykle do 12ti vydrzim. Strasne nafoukle bricho, a proste jsem se citila jinak. Nejak jsem to tusila. Test jsem si taky delala pred ms😄a byl negativni, presne v den vynechani pekne dve silne carky 🙂 tak preji at to vyjde😘
@renatkaa1996 dekuju moc kezby tam byly ty dve🥰
@eliska901 Ale otěhotníš neboj 😉 já poznala ovulaci podle průhledného hlenu, po ovulaci byl slabý bílý výtok. Takže ten těhotenství nemusí znamenat. Ale hlavně na to tolik nemysli nebo si otěhotnění zablokuješ, mohla bych sama vyprávět...
@klokanka31 sem hrozna porad nad tim premyslim
Uz aby bylo cas na ms a mohla to zjistit
Muze to byt tehotenstvi, ale taky nemusi to ti nikdo nerekne... ja to taky na sobe pozorovala a tehotna jsem nebyla, az jsem byla mela jsem tozez takze ono tezko rict.. vzdycky je to bud a nebo. Pockej az na test a ten ti to ukaze nejdriv 9 dni po ovulaci pokud presne vis ze ten den byla, ale nejlepsi pockat az po zpozdeni protoze taky tehotna byt muzes ale muze to odejit s menstruaci to se stava bezne.. tak aby nebylo pak zbytecne zklamani
@eliska901 no to jo,hotova tragedie.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliska901 pockej,vytahnu kristalovou kouli.Az budes mit zpozdeni udelej test.