Těhotenství. Je naděje?

sierra26
7. pro 2019

Dobrý den, ráda bych vás poprosila o názor na mou situaci. Je možné, když hCG třetí den zpoždění menstruace bylo nula, jsem přeci jen byla těhotná? Nyní mám zpoždění týden, což se u mě nestává. Max dva dny. Nyní mám týden zpoždění, ten týden mě většinu dne pobolívá podbřišek, občas křeče. Neobvyklá únava, časté močení, nevolnost, pálí mě bradavky.
Je naděje, že bych mohla být přeci jen těhotná? Děkuji za sdílení zkušeností a názorů 🙂

terka80
7. pro 2019

@sierra26 tezko rict ale spis nejste tehotna.muzete zajit opet v pondeli na krev

sierra26
autor
7. pro 2019

Napadlo mě, jestli se ovulace nezpozdila, tím pádem vše a nenabrala jsem si ho moc brzo. Počkám pár dní a budu moudřejší 🙂 třeba menstruace ještě dorazí.

lachtanice86
7. pro 2019

A test sis dělala kdy naposledy?

sierra26
autor
7. pro 2019

Naposled den před oděrem krve.

moly001
7. pro 2019

a co zkusit tehotenský test? dnes? 🙂 . příznaky, které popisuješ mohou být i příznaky PMS

vercas123
8. pro 2019

Ahoj chtěla bych se také zeptat zda se Vám to někomu stalo.
Mám 3 dny do menstruace ale dneska mne už od rána pobolívá břicho,dloubaní, tahání no klasicky jako už bych ji měla fakt mít. Místo toho mám nevím jak to popsat. Mokro dole.. fakt je to nepříjemné mám intimku a je celá mokrá. Když se utřu na papíře je ten výtok také. Dneska ráno jsem si dělala TT a negativ je to asi ještě brzy ale tohle jsem ještě nikdy nemela..

hermia
12. pro 2019

@sierra26 je mozne ze jsi otehotnela tesne pred MS.
Me se stalo to ze negativni test a MS neobvykle bolestiva (rikala jsem si jestli tam neco bylo, odeslo to) a dalsi mesic pozitivni test. Objednala jsem se kdy jsem mela byt 8+2 a ono ejhle, byla jsem 11+5
Ono co se tyce tehotenstvi jsou vselijake zvlastnosti..
V tu chvili by me nenapadlo si test udelat treba za tyden kdyz jsem mela MS

vercas123
12. pro 2019

@hermia Ahoj dopadlo to tak že jsem MS dostala o 3 dny dříve trochu bolestivou ale hned dva dny na to bylo jen boleni v krizi a spineni. Dneska jen bolest v oblasti pravého vajecniku a cely den nic až večer jsem zase trochu zaspinila. Co mně zarazí ze neodchází sliznice. A to já mívám hned první dva dny fakt bolestivé a celkem silné. Test mi dělali včera v noci na pohotovosti a byl negativní tak nevim

hermia
13. pro 2019

@vercas123 zkus za týden ale neupinat se na to ze by jsi pres to tehotna byt mohla. kazda to mame fakt jinak.. jako casto takove divnosti nejsou ale sem tam se najdou.. ja krvacela klasicky 4dny... ono sem tam se stane i to ze se misto MS jen zaspini.. ten mesic mohla byt absence vajiček.. 😉

vercas123
13. pro 2019

@hermia Díky Vám za reakce 🙂 když to nevyjde tak se můžeme alespoň snazit 🙂

hermia
13. pro 2019

@vercas123 jj to je ta prijemna část 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru