Ahoj holky, měla bych dotaz 🙂 Mám zpoždění 13 dní. Cca 2,5 roku už neberu HA...od té doby mám MS skoro pravidelnou. Jen každý půl rok mám cca týden zpoždění, těžko říct proč 🤔😄 Takže jsem to moc neřešila. Navíc ani žádné příznaky nemám, nebolí prsa, není mi na zvracení, nevadí mi zápachy a ani nemám chutě.
Dneska jsem si dělala test a úplně jasné // čárky. Stalo se někomu z Vás a nakonec to těhotenství nebylo? Že by to byl falešný poplach a byla to třeba cysta?
Úplně se bojím radovat předem 😉😉 Diky
Já byla teď ve středu se spožděnou MS a pozitivním testem na gyndê a teprve tam mi řekl, těhu i cysta. A to jsem o cystě nemêla ani potuchy. Ale tvém případě bych asi nefantazírovala. Na tom testíku není co zpochybňovat. Takže gratulace ať všechno postupuje bez komplikací.
To na cystu nevypadá, v případě cysty to bývá taková duchařina většinou 🙂
Ty kráso to jsou kolejeee 😀 gratuluji!! První pořádná ukázka testu za delší dobu tady 😂 Už jsem ani nevěděla jak pořádně pozitivní test vypadá :D Vždycky tady když někdo dá tak úplně šilhám jak tam lovím toho ducha 😂😂 Věřím, že vše bude ok ❤
Příznaky těhotenství mohou přijít i později. Já to tak měla v prvním, že přišly nevolnosti až po měsíci, kdy jsem zjistila.
Toto druhé těhotenství mne začalo být zle, než jsem vůbec věděla, že jsem těhotna. 33tt a proklinam svět, sice uz nezvracim, ale je mi pořád špatně 😪
Gratuluji
Ja jsem ted v 11tt a krom lehce citlivých prsou a az ted asi dva týdny zpět, a ne dene, jen takovy pocit jako po kocovine... A únava teda 😀 Žádný zvracení, chvilema si připadám i jako netěhu jak mi je dobre 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tohle je víc než jasné 🙈