Ahoj holky zrovna řeším podobný problém jako vy ostatní poslední MS jsme měla 13.4 a od te doby vůbec nic dneska mam 9 den zpoždění zkoušela jsem dvakrát TT a byl negativní. Od ovulky mě bolely šíleně prsa (což jsem nikdy nezažila ani před MS) píchalo mě v podbřišku a měla jsem i divný tlak teď už je mi během tři dnu 2krát špatně od žaludku a navíc mam bílý výtok .. co si o tom myslíte???
To se stalo kámošce, 6 negativních testů, zašla na gyndu, vzali krev a za hoďku telefon, že je v 7tt 😅
Ja mam dneska 4 den zpozdeni tak a TT negativni tak jeste pockam a uvidime 🙂 kazdopad e drzim palce holky :0
Mne se carky na testu ukazaly az po vice nez 14dnech zpozdeni a to u obou tehotenstvi, vyckala bych. Drzim pesti, at to vyjde!
Tak pri mi smule ta mrska dorazi ... kurnik :( :D i kdyz skoro 5 den ... a zadny priznaky tak snad mozna 🙂 uvidime 🙂
Mám stejný problém, poslední MS jsem měla 13.4. MS mám každý měsíc pravidelnou, dělala jsem si 2xtest a je negativní. Dnes jsem byla u doktora a na ultrazvuku nic jen zvětšená sliznice..myslím si, že při mém štěstí to také nedopadne 🙂 ale zítra se dozvím výsledek hcg v krvi
Ahoj holky asi tento mesic nijaky divny taky mam zpoždění dnes 9 den dělala jsem tt 7den po a negatyvní počkam ještě par dní ajdu k doktorce, těhotna asi nebudu nemam žadne přiznaky nemam přiznaky že vubec mam dostat jenom mam nafukle břicho. nevim co se děje každopadně vždy před měsičkama mivam bolest v křiži citliva a bolestiva prsa a tet nic. Držim vam holky palce at to všem dopadne dobře a brzo uvidite //
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hanule89 zajít buď na jakékoliv odběrové místo, aby ti udělali test z krve na přítomnost HCG nebo se zajít poradit s gynekologem a případně si nechat píchnout vyvolávačku. 9 dní zpoždění už je poměrně dost.