Ahoj holky menstruaci mám pravidelnou, cyklus 28 dní, 4 dny do menstruace.. včera a dnes ráno test negativní, dnes odpoledne mi to nedalo a zkusila ještě jeden, ten už ukázal toto. Je to ale mamatest, myslela jsem, že jsou spolehlivé, ale četla jsem na něj dnes dost špatných zkušeností. Co myslíte?
Takovou čárku jsem měla uprostřed cyklu a těhotná jsem ten cyklus nebyla a když jsem byla, tak ta čárka na Mamatestu byla jasnější.
Mamatesty jsou nejlepší značka, jiné jsem nepoužívala. Tohle je možná nějaký stín. Sama píšeš, že máš 4 dny do menstruace.. včera a dnes ráno test negativní, dnes odpoledne toto.... tak před MS holt nebudou dálnice že.... a TT se opravdu dělají ráno z ranní moči a ne odpoledne z odpolední moči.... ale přesto budu svádět výsledek na test a ne na sebe testuj až ti vynechá MS a budeš mít relevantní výsledek
Koupit jiný test pro potvrzení
Mě vždy mamatest neudělal falešného ducha, když jsem měla takového ducha tak jen sílil. Držím palečky.
Test z moči se dělá ráno, protože ráno máš v moči nejvyšší hladinu HCG. Za mě tedy test neukazuje těhotenství, pokud z ranní moči byl test sněhově bílý dnes i včera.
Nikdy mne mamatest nezklamal. Nikdy jsem neměla ducha, i před MS, pokud jsem nebyla těhotná.
@siima12 dekuju 🩷 delala jsem si ted jeste test z dr maxe a vysel pozitivne, sice slaba carka ale zadnej duch carka jde videt. Tak uvidime. Vim ze to neuspisim, ale asi jen proste zenska zvedavost
To je super na fotce je prostě krásný duch.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Kup jinou znacku, mamatest dela nyni bezne i takoveto carky.