Ahoj, už mám 20 dní zpoždění a test negativní..i krev..a podle ultrazvuku je vše v pořádku..žádný problém..cysta To není..ani zánět ..mam bolesti a křeč v podbřišku a prsa mi bolí ..jsem taková unavená...tak nevím...
@monika3456 tak nevím..a testech jsem měla ducha ..a to prej nic není..tak.nevim ..co by to mohlo být
@pidalka2545 těhotenství určitě ne to by jste měla aspoň krev pozitivní to může bejt od čeho kolik stres ,změna jídelníčku ,atd
@lencaa11 o ničem nevím..stres nemám a změna jídelníčku taky ne
@pidalka2545 někdy je to nemá žádný význam stane se tělo není stroj 🙂
@pidalka2545 někdy zpoždění důvod nemá, já ovšem navštěvuji gyndu, pokud se ms nedostavi do 14 dní, dr mi dá injekci a je
@pidalka2545 Můžeš mít anovulační cyklus. Ty bývají pak delší.
Ahoj holky prosim o reduce. Mam 3 pozitivni testy mam 3 deti. Ms nedorazila ale mam ruzovou krev nemam to silne a ani ne kandy den nebo celi den. Pridam fotky test. 3 testy jsou pozitivni. Nevim Co si o tom mam myslet. Prsa me boli docela dost q mam zvlastni chute. Vcera jsem treba jedla dort se susenkou 🤣 sama tomu nerozumim. Dekuji za jake koli rady a zkusenosti.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pidalka2545 tak těhotenství to asi nebude