Ahoj, chtěla bych se optat. Týden před MS mi začalo být zle, nechuť k jídlu, nafoukla, zvracení, bolest podbřišku. Dva dny před MS jsem si dělala TT a vyšel na něm slabý duch, v den očekávané MS jsem si dělala TT a nic.. S dvoudenní zpožděním MS přišla, ale zle mi je pořád, začaly mne bolet i prsa. Nemáte s tím nějaká zkušenost? Mám trošku strach, aby nešlo třeba o mimodelozni. Nemusí vůbec o těhotenství jít, ale já cítím, že jsem. :D nebo si to možná namlouvám.. Děkuji moc.
@nik_ola59 U mimoděložního jsem na testu měla dálnici. Tohle spíš bude samovolný potrat. Taky jsem to měla, slabý duch který ale nesílil, slábnul až zmizel... 😞
Tak zkus test ted?
@bublinkakocicka je tak slabý, že mi nejde vyfotit 🙊
@nik_ola59 Moje tehontenstvi bylo taky necekane, strašně jsem si to tajné přála, udělala jsem si před menstruací asi 20 testu a na kazdem byl slabý duch, každý mi tvrdil, ze to odejde, ze to muže být cysta, ale ze to s ms úplně zmizí, ms nepřišla a nakonec jsem zjistila, ze jsem otehotnela asi zřejmě ještě před menstruaci co byla predtim, také jsem ji tedy dostala, poznala jsem to tak, ze mě neskutecne bolely prsa, ale jinak než před ms a dnes jsem v 7 měsíci, asi jsem si to tak moc tajne přála, až se to stalo, takže si ještě test udělej 🙂
Přišla ti MS a je jako obvykle? Že by se prostě dostavila?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Hod fotky testu?