Těhotenství ano/ne?

jancatom
29. črc 2015

Ahoj holky,
26. 6. jsem dobrala po 8 letech HA. Zatím jsem menzes nedostala. Dočetla jsem se, že se cyklus srovná až po delší době a první měsíce mohou být anovulační. Přesto jsem si raději udělala 2 testy, které přikládám 🙂. Čárky nejsou úplně syté jako kontrolní, ale viditelné jsou. Žádné těhotenské příznaky nepozoruji. Prosím vás o Váš názor.

alen_ka
29. črc 2015

no myslím, že je to celkem jasné 🙂

evulinkab
29. črc 2015

Ahoj, já vidim jasně pozitivní testy, čili podle nich jsi tehule...

pekackova
29. črc 2015

Oba testy jsou pozitivní. Zkus ještě jeden. Já si dělala čtyři. Druhá čárka den ode dne sílila.

majaaa82
29. črc 2015

Ahoj, taky potřebuju poradit. Jsem 10DPO. Vidíte tam něco? Nejsem extra dobrej lovec duchů, takže zkušené oko řekne víc 🙂 Jinak, gratuluju Janco 🙂

misule55
29. črc 2015

Jsou pozitivní oba, příznaky přijdou později, vždy´t někteří ani netuší těhotenství, dokud jim nenaroste bříško 😀

andysebesta
29. črc 2015

Gratuluju maminko😃😃😃

simsamsim
29. črc 2015

wow tak to je rychlost ! kéž by to tak měla každá ... gratuluju !!!!

misimisi
29. črc 2015

Anovulační? Asi mohou být, ale taky se může při ovulaci uvolnit více vajíček naráz 😀 No, vypadá to, že MS ještě nějakou dobu nedostaneš 😀 Musí to však potvrdit MUDr. na ultrazvuku, nejlépe tak za týden či dva 😉

mandala
29. črc 2015

majaaa82 Já tam bohužel nic nevidím ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru