Těhotenství?

elin22
13. říj 2021

Ahoj potřebuji poradit.
Dnes jsem byla na ginekologii protože mám 5dní zpoždění (vím že je to brzo a nic neuvidí) šla jsem tam skrz toho důvodu protože mi pár testů vyšlo pozitivně a pár ne tak jsem byla zmatená a šla se raději zeptat ..
Na utz byla zvětšená sliznice jen (8mm)
Říkala že buď přijde ms a nebo je to těhotenství..
Měla to z vás taky tak nějak ? Snažíme se s manželem už něco přes rok a brala jsem teď clostilbek.

nikjean
13. říj 2021

Pokud ti testy vycházely pozitivně a teď už jsou negativní, půjde nejspíš o biochemické těhotenství, takže se zpožděnou MS vše odejde. Taky ale záleží, zda si testovala stejnou značkou, protože každý test je jiné citlivosti, má jiné barvivo, takže výsledek se může pak lišit.
Není podstatné, kolik dní máš zpoždění, ale kdy si měla ovulaci? Od toho se pak vše odvíjí.
Nezbývá ti nic jiného, než čekat. Jak řekla tvoje Dr. buď se může opravdu o těhotenství jednat, nebo přijde MS. Držím palce.

elin22
autor
13. říj 2021

@nikjean pokud jsem testovala mamatestem pozitivní clearblue jsem měla negativní ..
Uvidíme za 14dní..děkuji moc

nikjean
13. říj 2021

@elin22 Mamatest má vyšší citlivost (10), takže může rozpoznat těhotenství dříve, než test, který má citlivost nižší (25), což má právě Clearblue (digitální). U těchto testů se pak gravidita ukáže až později. Takže naději máš. Testuj pouze jednou značkou, abys viděla potencionální rozdíly.

jjasmina
13. říj 2021

@elin22 pokud chceš mít jistotu jdi na krev jako samoplatce, jestli nedělal odběr dr, vysledek jsem měla do 2 dní

elin22
autor
13. říj 2021

Děkuji za odpověďi ☺️☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru