Myslíte si,že se jedná o těhotenství? Máte zkušenosti s těmito testy ?

@andrea1312 ono spíš záleží, kdy máš ovulaci....já má třeba drive cca 10-11dc a test mi vyšel už celkem jasne nee žádné duchareni 8dni před MS a v den vynechání už byly čárka stejná jako kontrolní....takže kolik dní máš před MS není úplně smerodatne.... ale čárka pekna![]()
@eloana no já jsem byla celkem v šoku
snažili jsme se už nějaký měsíc, napůl jsem to vzdala. Tak jsem dělala ještě ráno žen clear Blue
no a teda asi není o čem pochybovat 🫶![]()
![]()
@andrea1312 já u tohoto testu měla přesně 1-2tt a těhotná jsem nebyla.
@vuse těhotná jsem podle krve, takže nelhal ![]()
@andrea1312 super no já jdu poprvé na gyndu 19.2 tak snad budou též dobré zprávy
️
@vuse to si myslím, že se nemusíš bát
podle obrázku
@mimco2014 chápu jak se cítíš. Ale věřte, že tentokrát bude vše v pořádku. Já měla před x lety těhu obe rizikové a tak jsem si nasadila magnosolv či jak se to píše
doktorka o tom samozřejmě ví. A že magnesium v těhu vůbec nevadí. A rizikové jsem právě měla skrz brzkye porod jinak bych o ně přišla.
Tak holky. Všech 6 testu pozitivních. Podle poslední MS 5+2 ale na ultrazvuku ještě nic vidět nebylo. HCG jsem včera měla 800 a zítra jdu na další kontrolu. Myslíte, že to je v pořádku?
@denisan1 já myslím, že bude vše v pořádku
taky jsem dnes byla znovu na hcg jestli stoupá. Ale testy stále krásně pozitivní i to krvácení (MS) už je fuč, tak jsem celkem v klidu ![]()
@andrea1312 snad ano. Doufám. A gratuluji a přeji hodně štěstí sd je vše v pořádku. V kolikatem týdnu jsi?
@denisan1 no já jsem úplně na začátku, na utz taky ještě není nic vidět. Podle testu 1-2 týdny ale podle mě 3 týden. Takže nevím
a děkuji
i tobě gratulace a uvidíš, že vše bude v pořádku ![]()
@andrea1312 tak ani teď to bohužel nevyšlo ![]()
@mimco2014 to mě moc mrzí, snad se brzy zadaří a bude vše v pořádku
🫶![]()
@andrea1312 děkuji
️ je to podruhé tak si dáme chvilku pauzu
@mimco2014 všechno má svůj čas
určitě do třetice všeho dobrého ![]()
Holky, jsem podle ms 7+6. Před 2 týdny na uz gestacni váček odpovídající 5+3. Dnes ráno špinění, tam jsem šla k doktorovi a na uz opět gestacni váček 5+3. Řekl je plod skolaboval a odeslal mě do nemocnice na revizi. Tam mi řekli,že ještě pár dnů počkáme a brali mě hcg a dali mě utrogestan . Hcg prec 2000 prý to není moc a šanci tomu nedávají. Ale pořád doufám :( ve středu jdu znova na kontrolu a uvidíme co a jak. :(
@denisan1 držím také palečky ať to dopadne dobře ![]()
![]()
Můžete mi prosím holky poradit ? Ja měla poslední ms 31.12. Alespoň myslím a skončila někdy kolem 5.1.
Cyklus mám 34 dní ale sex jsem měla 17,18 v kolikatem tedy muži být týdnu těhotenství? Doktoři počítají podle ms což by znamenalo 7+ něco ale když jsem měla sex až 18 tam přeci nemůžu být tolik ne ? Vychází mi to na 6 tt já se v tom vůbec nevyznám![]()
@denisan1 no já mám podle utz 7tt podle ms 6tt no a kdybych to měla brát podle sexu tak jsem tak asi 5tt
já to taky úplně nechápu. První den poslední ms byl 10.1. a sex až někdy po logicky ![]()
@andrea1312 no tak pak nedává smysl to ,že jsem od poslední menses 7+ něco, když jsem měla sex až 18 dní po menstruací :D
Tak dnes utz jsem podle toho v 7tt a vše v pořádku, srdíčko pracuje
️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

@denisan1 jasne pozitivní test