Hezký den holky. Mám zpoždění 8 dní po krevních testech HCG 0 na UZ jen flek. Je možný že by z toho ještě bylo těhotenství a že je třeba brzy? Prsa mám jak balvany podbřišek mě pobolívá , v ústech pachuť, občas pobolívá hlava. Mátě nějaké zkušenosti či vlastní že by se to vše prokázalo třeba déle? Děkuji
Pokud by to byly priznaky tehu, hcg by nebylo 0. Bohuzel tehotna nejsi, spis nejaky hormonalni vykyv
Holky děkuji, já právě předchozí těhotenství vždy zjistila až v 8 týdnu. A teď zpoždění 8 dní a do teď jsem měla vše pravidelné a sex chráněný a teď když jsme se párkrát nehlídali tak hned tohle. No tak uvidíme.
Tyhle příznaky dělá právě HCG, takže tehotná nejsi.
Moje vlastní zkušenost ve všech těhotenství. Nikdy mě nic nebolelo na začátku, ani prsa nic.... Naopak jsem to vždy na sobě poznala tak, že jsem z ničeho nic nemohla vyjít kopec aniž bych u toho nefunela jako lokomotiva . A předtím jsem ten kopec nebo schody vyběhla raz dva. Vždycky jsem si pak řekla tady je něco divného.... Ale každý to má jinak osobně bych to asi nechala na doktorech a na potvrzení
Děkuji uvidíme doktorka říkala ze pokud by tam něco bylo ze je hodně brzy. Ale myslím si sama ze nejsem nikdy ty příznaky mám. Ale nikdy člověk neví tak me zajímaly zkušenosti.
@modrouckeocko i kdyby bylo brzo na ultrazvuk tak HCG by bylo v krvi tam je nula tim pádem ted to těhotenství není za 14 dní to může bejt jinak třeba a nebo taky ne
@lencaa11 no ona řekla celkově ze by to bylo brzy ale tak aspoň mám za sebou preventivní a za týden se na me podívá znova a třeba dostanu injekci na vyvolani . a uvidíme co bude dal. Snažíme se i tak dal.
@modrouckeocko při 8 dnů zpoždění by HCG bylo v krvi když by to bylo těhotenství a test pozitivní - ultrazvuk by byl moc brzo tím že krev je negativní tak teď to těhotenství není ...třeba za týden bude výsledek jiný třeba se HCG ukáže na testu ne vždy je zpoždění skrze těhotenství uvidíte na kontrole ...
@lencaa11 ano uvidíme v patek. Ale ted sem to trochu vypustila a uvidime. Ale kromě prsou trochu podbrisku a obcas hlavy mi nic není a ani nastydla nejsem nebo tak. Merim si rano bazalni teplotu a tu sem mela pred týdnem 36,8 a ted uz třetí den 37,3 tak nevím . ale budeme se snažit dal. Ale děkuji moc.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@modrouckeocko při HCG 0 lékař nevidí nic ..zpoždění může bejt z jiného důvodu když by vaše příznaky byli od těhotenství krev by byla pozitivni i test ...hodne dělá hlava a PMS