Těhotenství?

zuzi_21
13. říj 2024

Ahoj, doufám že mi někdo poradí, podle TT byla téměř vždy druhá čárka slabé vidět ale digitální testy byly pozitivní hned, takže počítám s tím že bych měla být těhotná, ale v pátek jsem našla v moči trochu krve, spíš takové špinění a trochu mě bolelo břicho, tak jsem byla hodně vystrašená a hned jsme jeli do nemocnice , tam mi udělal vnitřní ultrazvuk a řekla že potrat to určitě není, že je tam hodně zvětšená sliznice a že je tam možná taková malá tečka, a že s největší pravděpodobností by teda mělo jít o těhotenství ale v hodně ranném stádiu,,,,nemá někdo zkušenost prosím?

mydlova
13. říj 2024

@zuzi_21 začátek je vždy 50:50. Taky jsem u obou těhotenství spinila až do 14 tydne a dopadlo to dobre. A taky mě bolelo břicho.. když jsi na začátku, tak nic poradně nejde vidět má ultrazvuku. Jde to vidět nejdriv až tak 2 týdny po pozitivním testu. Jo a kdybys začala hodne krvacet, velké bolesti, tak určitě hned na pohovost, muže to být i mimodelozni..

hanaalb
13. říj 2024

@mydlova taky jsem spinila, do ted pricina nezjistena ani u jednoho teh. Cipel,zilka,cokoli

vlasta1981
13. říj 2024

@zuzi_21 ahoj . Měla jsem to v 6+5cca. Na utz jen stín žádná dutinka..hcg 690. Dali mi Ascorutin a zavádět globulky ...neboj vše bude v pořádku

rosalindamelinda
14. říj 2024

Přesně tak no, všechny začátky jsou těžké a nejisté. Všechno je to náchylné a zranitelné. V nemocnici se o tebe postarali a měli ti dát případně medikaci podle předchozí anamnézy a věku. Jak se tu píše, třeba něco na udržení těhotenství, nějaký progesteron.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru