Těhotenství?

lucylju1
17. srp 2024

Holky myslíte si,že je to pozitivní ? Digitální ráno 2-3 a papírek z Benu jen lehce dělán teda v poledne.. jsem v šoku jsem po profuku dva měsíce a odstranění srůstů.. mimo to před dvěmi lety na ivf nedopadlo,a i nám bylo řečeno,že děti přirozeně mít spolecně nebudeme.. 6let nic.. já vůbec nevím,zda se radovat nebo raději ne ..do toho mám na starost koně a úplně jsem teď měla jiné myšlení a starosti ..a teď jsem opravdu v šoku ms mešká 4dny na gyndu zavolám v pondělí..

hanafilipova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hanafilipova
Autor odpověď smazal
Zobraz
lucylju1
autor
17. srp 2024

@hanafilipova nevím co je jeblého na tom,že obyč s větší citlivostí by měl ukázat jasně,než test s menší citlivostí,jestli nejste jeblá vy 😂

hanafilipova
17. srp 2024

@lucylju1 a kdo má tohle asi vyřešit? Šance je tam 50 %. Potřebuješ laboratoř a ultrazvuk a ne modrého koně.

lucylju1
autor
17. srp 2024

@hanafilipova to vím taky paní chytrá , spíš zda se někomu nestalo též že digital byl jasnější než obyč a s prominutím na utz momentálně opravdu nic neuvidí 😘

squezy
17. srp 2024

@lucylju1 nechápu ty trapné komentáře. Podle jsi těhotná,i když jsou ty testy tedy matouci 🙂 Zkusila bych ještě za 2 dny ten papirkovy test a objednala se na gyndu.. Držím ti moc palce! 🙂

klokanka31
17. srp 2024

@hanafilipova Ty už zalez a nebuzeruj pořád.

klokanka31
17. srp 2024

@lucylju1 Je to tam 🍀🍀😊

ruzenina
17. srp 2024

Já bych se řídila digitálním. Řeším stejný problém na testu mám toto 15 den po styku ale jsou to pepino testy 10 citlivost a plastový také pepino comfort. Prý ukazují falešnou pozitivitu jiné v marketu neměli. Zkusím večer lékárnu a uvažuji nad tím digitálním ale jestli není brzo...

lucylju1
autor
17. srp 2024

@squezy @klokanka31 děkuji holky ..paní asi nechápe,že někdo kdo je po nepovedených ivf má z tohohle obrovskou radost i když mě to zmátlo.. snad to vyjde udělám za dva dny další a pak se objednám ♥️

lucylju1
autor
17. srp 2024

@ruzenina je možné,že to bude tím,že jsem ten digitální dělala hned po ránu a pak na ten obyč už déle a hlavně se mi nechtělo ani čůrat 😂😂😂tak bůh ví.. člověk pak zkouší víc ale zkusím zase z té ranní ♥️držím palce

hanafilipova
Autor odpověď smazal
Zobraz
nikolkarybarova77
17. srp 2024

Nekdy nechápu jak zensky můžou být takhle zle a jedovaté, prostě je to dotaz jako každý jiný , a pokud se vám nelíbí neodpovidam a nestresuji paní ještě víc než asi musí být....

klokanka31
17. srp 2024

@lucylju1 Jsou některé zlé no...😟 Moc ti to přeju že ti to vyšlo 😊

jaja01k
17. srp 2024

Ano, testy jsou pozitivní.

reeeza
17. srp 2024

Já bych se radovala...při prvním těhotenství jsem zažívala hlavně nedůvěru a strach. A zkončilo potratem. Zpětně si to vyčítám, že jsem tomu mimi nedala raději důvěru a lásku, byť by to dopadlo stejně 🤷‍♀️

palja
17. srp 2024

@lucylju1 já myslím, že těhotná jsi. Testy jsou pozitivní a ten papírkovy má určitě menší citlivost (já jsem měla na papírkovem vždy čárku až týden po vynechání ms a mám tady 2 holky).
Držím palce ať je vše v pořádku.

klpoiu
17. srp 2024

Testy reaguji na přítomnost hcg. Digitalni navic dokaze odhadnout podle koncentrace hcg v moci tydny těhotenství. Papirkove reagují taktez, ale nekdy proste maji malo barviva a vybarvuji se mene. Tu pritomnost hcg nejde poprit. Drzim palecky at je vse v poradku.

lucylju1
autor
17. srp 2024

Děkuji Vám ♥️ dám vědět jak to dopadne 🥰

vejuu98
18. srp 2024

@lucylju1 Podle mě ano, strašně mi připomínají mé testy.....ten klasický slabá čárka,která ani nezesilovala a digitální 2-3😁Držím palečky,ať to vyjde 🌹

lucylju1
autor
18. srp 2024

@vejuu98 dnes už mě nezradil ani ten obyč 😊😂

vejuu98
18. srp 2024

@lucylju1 No tak tohle je nádhera😁Gratuluji🥰

klokanka31
18. srp 2024

@lucylju1 Gratuluju 🥳

lucylju1
autor
18. srp 2024

@vejuu98 @klokanka31 holky děkuji na to,že nám před dvěmi lety řekli vy dva spolu na 99% přirozeně mít děti nebudete,tak je to hustý 😂 a to mě říkali,čím déle budete čekat na další ivf tím hůř pro vás a bum přirozeně..snad to vyjde ..❤️

klokanka31
18. srp 2024

@lucylju1 Určitě to vyjde. A nejdůležitější je že se to prostě povedlo 🥳

vejuu98
18. srp 2024

@lucylju1 známé řekli před 5 lety,že je neplodná a pak čučeli, když tam viděli mimi🌹.Hlavně,že se to i u vás krásně podařilo ☺️🌹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru