Holky myslíte si,že je to pozitivní ? Digitální ráno 2-3 a papírek z Benu jen lehce dělán teda v poledne.. jsem v šoku jsem po profuku dva měsíce a odstranění srůstů.. mimo to před dvěmi lety na ivf nedopadlo,a i nám bylo řečeno,že děti přirozeně mít spolecně nebudeme.. 6let nic.. já vůbec nevím,zda se radovat nebo raději ne ..do toho mám na starost koně a úplně jsem teď měla jiné myšlení a starosti ..a teď jsem opravdu v šoku ms mešká 4dny na gyndu zavolám v pondělí..
@hanafilipova nevím co je jeblého na tom,že obyč s větší citlivostí by měl ukázat jasně,než test s menší citlivostí,jestli nejste jeblá vy 😂
@lucylju1 a kdo má tohle asi vyřešit? Šance je tam 50 %. Potřebuješ laboratoř a ultrazvuk a ne modrého koně.
@hanafilipova to vím taky paní chytrá , spíš zda se někomu nestalo též že digital byl jasnější než obyč a s prominutím na utz momentálně opravdu nic neuvidí 😘
@hanafilipova Ty už zalez a nebuzeruj pořád.
@lucylju1 Je to tam 🍀🍀😊
Já bych se řídila digitálním. Řeším stejný problém na testu mám toto 15 den po styku ale jsou to pepino testy 10 citlivost a plastový také pepino comfort. Prý ukazují falešnou pozitivitu jiné v marketu neměli. Zkusím večer lékárnu a uvažuji nad tím digitálním ale jestli není brzo...
@squezy @klokanka31 děkuji holky ..paní asi nechápe,že někdo kdo je po nepovedených ivf má z tohohle obrovskou radost i když mě to zmátlo.. snad to vyjde udělám za dva dny další a pak se objednám ♥️
Nekdy nechápu jak zensky můžou být takhle zle a jedovaté, prostě je to dotaz jako každý jiný , a pokud se vám nelíbí neodpovidam a nestresuji paní ještě víc než asi musí být....
@lucylju1 Jsou některé zlé no...😟 Moc ti to přeju že ti to vyšlo 😊
Ano, testy jsou pozitivní.
Já bych se radovala...při prvním těhotenství jsem zažívala hlavně nedůvěru a strach. A zkončilo potratem. Zpětně si to vyčítám, že jsem tomu mimi nedala raději důvěru a lásku, byť by to dopadlo stejně 🤷♀️
Testy reaguji na přítomnost hcg. Digitalni navic dokaze odhadnout podle koncentrace hcg v moci tydny těhotenství. Papirkove reagují taktez, ale nekdy proste maji malo barviva a vybarvuji se mene. Tu pritomnost hcg nejde poprit. Drzim palecky at je vse v poradku.
Děkuji Vám ♥️ dám vědět jak to dopadne 🥰
@lucylju1 Gratuluju 🥳
@vejuu98 @klokanka31 holky děkuji na to,že nám před dvěmi lety řekli vy dva spolu na 99% přirozeně mít děti nebudete,tak je to hustý 😂 a to mě říkali,čím déle budete čekat na další ivf tím hůř pro vás a bum přirozeně..snad to vyjde ..❤️
@lucylju1 Určitě to vyjde. A nejdůležitější je že se to prostě povedlo 🥳
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.