Ahoj,
snažím se s manželem 2.měsíc o miminko. 🍼👶
Ovulaci jsem měla 8.3., menstruaci bych měla dostat zítra 20.3.
13.3. mě začal pobolívat podbřišek, další den víc a 15.3. jsem měla celý den příšerné křeče, pak další den míň a teď mi 2 dny skoro nebolí. Do toho mám už týden citlivá a bolavá prsa, dokonce větší (to potvrdil i manžel), bolí mě bederní páteř, je mi občas na zvracení, v noci kvůli tomu nemůžu usnout, ani nemám chuť k jídlu. Mám pořád světlou moč, ale po utření v neděli, pondělí i dneska ráno jsem měla asi 4x jakoby výtok s krví, na kalhotkách mám nepatrný světle červený flek, jinak nic. Výtok mám užnormální, možná trošku dohněda.
Nikdy takhle předem nešpiním, ani nemám výtok s krví. Většinou se ráno probudím a spustí se mi to tak, že je i deka od krve.
Včera i dneska jsem si dělala test, ale je negativní. Jsem 11 DPO a zítra už mám mít menstruaci. Myslíte, že jsem těhotná? Kdy by se mohla ukázat druhá čárka? Mělo by se testovat v den MS, což je u většiny holek 14 DPO, ale já mám kratší luteální fázi.
Nechci si nic vsugerovávat, ale už se z toho zblázním. Moc miminko chci a pořád se pozoruju, to jste asi z mého popisu zjistily taky. 😀
Moc díky za rady a zkušenosti. 🙏
Luteální fáze má být alespoň 12 dní, a to mám.
Pokud bys měla mít těhotenské priznaky, budeš mít pozitivní test..
@nedockavec21 záleží i na délce cyklu 12 dní je cca u žen co mají 26 dní a min atd ..14 je cca u 28 dní + - ...
30 dní a LF 13 dní
@nedockavec21 jako test může ukázat pár dní po Ms ale na vaše příznaky to s těhotenstvím tím pádem nevypada to by test už byl jasně pozitivni nebo aspoň 👻 a když zítra je Ms datum už aspoň 👻 by na testu byl ...
Test by byl nejspíš už alespoň s duchem vzhledem k tomu že máš takové příznaky už několik dní. Tak 2-3 dny po nidaci se objevuje už duch. Ale to neznamená, že se nezadařilo, může ti hcg stoupat pomaleji...
Jak se snažíte o mimi, víc se pozoruješ a tohle teď budeš nejspíš zažívat při každém cyklu...nebudeš vědět jestli to je pms nebo těhu. Je to na palici, ale vítej v klubu, je nás víc takových..
Teď mám zase červený flek na kalhotkách. Ach jo 😢
Tak díky za rady, už to zase ořvu 😢😢😢
@nedockavec21 Nemáš důvod brečet, vždyť se snažíte teprve 2 měsíce. Proč se nervuješ testováním. Netestuj, nech to volně plynout a mimi si k vám ve správný čas najde cestu. 🍀
Mám... Zhubla jsem 55 kg, nekouřím už 3 roky, vysadila jsem antidepresiva, kdy jsem měla strašný stavy. A nejde to, já na tohle každý měsíc nemám nervy 😢😢😢
@nedockavec21 Dej si slib, že budeš testovat teprve až nepřijde MS. Kamarádka se nervovala 2 roky, pak jí někdo povídá, jestli by nebylo lepší začít svatbou než miminem. Než došla k oltáři, měla bříško, které nešlo přehlédnout.
2 měsíce? Já chápu, že po miminku dost toužíš, ale takhle se utrápíš 🙏 Pokud to jde, zkus se zaměřit na koníčky, práci, výlety, sex mějte pro radost nejlépe obden a ono to vyjde. Pročisti a zklidni hlavu, zaměř se na věci a užij si věci, které pak už s miminkem nebudeš moct dělat a ten čas, který máš na hooodně dlouho dobu jen pro sebe (a mamžela) si fakt užij (zmírňuje to nedočkání a později s miminkem ty vzpomínky oceníš). Držím palce 🍀
Děkuji. Pořád doufám, MS má přijít zítra a ani mi nějak nebolí břicho, mám občas špinění přes den, ale spíše po utření, na kalhotkách bylo dneska něco málo. To špinění právě nemívám, jindy by mi už bolelo jinak břicho. Ach jo, uvidíme, co z toho bude. Ale ty 2 negativní testy mi rozčilujou. Někdo je má ale pozitivní až později, jsem už cvok.
Snažíte se teprve 2 měsíce. Tu psychiku by sis měla nějak posílit, může to být velmi náročné, pokud se hned nezadaří. Jestli to opravdu nedáváš, nechceš si domluvit terapii?? ❤️
V životě jsme zvyklí že stačí zabrat a dostaví se úspěch. Ale u početí to tak není. Nemáme to pod kontrolou. Ty sama za sebe děláš vše správně, ale musíš se naučit to prostě odevzdat " vyšší moci". Tohle prostě nejde moc ovlivnit...
Dává ti to příležitost naučit se víc ovládat všechny ty emoce ( alespoň trochu), naučit se se uklidnit atp...To vše se bude hodit i při výchově dítěte, člověk by neměl nechat emoce aby s ním až tak smýkaly. Když ti není dobře, dělej něco co tě baví, jdi na procházku, za kamarádkou, nakupovat, cokoliv..Nebo si klidně poplač, dostaň to že sebe..ale snaž se neupadat do temných nálad, beznaděje, hlubokého smutku atp...To tě neposílí.
Zároveň tohle mikroskopické pozorování příznaků je fajn, ale nic se nemá přehánět. Evidentně ti to nesvědčí, tak v tom trochu uber.
Ale jinak mnohé tady na fóru přesně víme čím si procházíš. Držím palce a zkus se zaměřit na koníčky a jiné věci v životě. Což je někdy hroooozněěě těžkýýý!!! Ale jde to 🙂
@nedockavec21 jak píši holky, 2 měsíce je nic, je opravdu potřeba uklidnit hlavu. My se snažili 2 roky. A teprve když jsem si řekla, ze tohle je poslední cyklus a končím, tak se povedlo. Psychika je mocná čarodějka.
Dneska ráno strašná bolest a menstruace nepřišla.
@nedockavec21 může to bejt cysta zda to byla velká bolest
To břicho mě bolí pořád, jako kdybych to měla dostat. Ale nic
@nedockavec21 tak jak to vypadá?
@nedockavec21 snazite se 2mesice a uz jsi z toho na nervy???holka.... 😀 Klid....vse ma svuj cas..... 🍀
MS jsem dostala o den později
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nedockavec21 vaše příznaky můžou bejt od PMS kdyby byli těhotenské tak by test už byl pozitivní pokud máte krátkou fázi tak se nema možná jak uchytit vajíčko ...a test je jen ukazatel hormonu ne 100% že bude ovulace