Ahoj. V neděli mám dostat MS.. Včera jsem si zkusila test a možná nějaký vykoukany duch tam byl, dnes odpoledne jsem zkusila zase a je tam duch, ale zřetelnější, naskočil hned..
Myslíte že může jít o těhotenství? Snažíme se 3 měsíce.. Mám teď bílý výtok, bolest v podbřišku, celkově se necítím ok..
taky nic nevidim, mela sem ty samy "problemy" jako ze s tim podbriskem atd a nezadarilo se...ale dalsi mesic uz jo.... ale fakt muze byt brzy jeste bych to zkusila kolem toho patku
Na tom horním možná něco bude. Tak držím palce, aby byl za pár dní už pozitivní test 💖
Zatím je to negativní test počkala bych pár dní
Na vrchním testu vidím slabého ducha, držím palce 🙏🍀
Vidím, držím palce 🍀🍀🍀
Ahoj. Taky bych se chtěla zeptat. Nechci zmatkovat a volat dr. včera a dnes jsem si dělala TT, konkrétně mamatest. Přes Vánoce jsem měla takovou divnou menstruaci. Jako slabou a jeden den dva. A to bylo vše. Pak nějaké špinení. Obvykle ji mývám 4 dny normální. Nevím jinak jak bych to popsala. Je tam slaboučký duch. Je možné, že bych mohla mít pozitivní test hodně dní před MS, určitě zkusím testnout za dva dny. Zda nebude sílit. Ale slyšela, že tyhle testy ukazují falešný výsledek. Tak nevím. Ale ráda bych to nimi už měla 😊😊
Teď jsme prijeli od doktora. No a moc dobré zprávy nemám, takže jdu na ultrazvuk příští čtvrtek. Nic tam totiž v děloze neviděl, tak když to do čtvrtka nevyroste musím na operaci. Řekl mi že je to 50 na 50. Buď je miminko mladší a nebo se přestalo vyvíjet. Jsem z toho holky smutná.
Teď jsme prijeli od doktora. No a moc dobré zprávy nemám, takže jdu na ultrazvuk příští čtvrtek. Nic tam totiž v děloze neviděl, tak když to do čtvrtka nevyroste musím na operaci. Řekl mi že je to 50 na 50. Buď je miminko mladší a nebo se přestalo vyvíjet. Tak jsem z toho smutná 😥
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Testy jsou negativní, ale může být brzy, zkus další za pár dní.