Těhotenství?

19. čer 2023

Ahoj rada by som sa poradila. Mám nalepenú náplasť(antikoncepčnú) a nie som si istá, či nemôžem byť tehotná. Ms bola od 27-29.5. Bolo to špinenie. Test som si robila v sobotu čiže to bolo 24 dní od styku. A vyšiel takto. Na foto sa mi zdá kanálik ale test bol snehobiely 🤷‍♀️. Je môžne že tehotná som alebo môže byť pri antikoncepcii slabá menštruacie? Ďalšiu menštruáciu očakávam v nedeľu. Test si urobím ešte v nedeľu ak nepríde menštruácia. Styk bol 24.5

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
19. čer 2023
ivkasolavova
19. čer 2023

Na fotce nic nevidím ,ale třeba je ještě brzo 🙂

jaja01k
19. čer 2023

Test je negativní a 24 dní po styku už by těhotenství jednoznačně prokázal. Těhotná nejsi.

lencaa11
19. čer 2023

Negativní - řekla bych že při HA je moznost slabe Ms

autor
20. čer 2023

@jaja01k
@lencaa11 vďaka. Bola som 12.6 na preventívnej prehliadke a tam som aj lekárke vravela s tým krvácaním a že vraj ok. No nečakala som až také slabé krvacanie. Počkám na ďalší Menzes, ktorý dúfam že príde a ak nie tak skúsim spraviť test a ak nič tak sa poradím asi s lekárkou

lencaa11
20. čer 2023

To je normalní při HA někdy ani Ms neni když má žena HA pokud lékař nenajde chybu tak není co řešit a proč dělat testy když máte HA

autor
21. čer 2023

@lencaa11 robila som ich práve kvôli tomu krvácaniu.
Urobila som si ďalší test a vyšiel negatívny. V nedeľu vy som mala dostať ďalšie krvácania tak dúfam že už bude také na aké som zvyknutá

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru