Holky mám asi týden do MS, normálně bych mě nenapadlo si dělat test, ale bolí mě prsa 🤷♀️ Tak jsem zkusila test dnes ráno. Ten první se mě zdál, že je asi vadný tak jsem zkusila ještě jeden a vyšlo mě to takhle...je možný, že by test vypadal takto týden před MS? Nebo jsou ty testy vadný oba? 🤷♀️ Nebo je to duch?
@monyscerna možný je vše asi bych zmenila značku třeba Rosmann ,Benu ,Dr max mamatest dělají hodně 👻
Ja bych delala test az bude zpozdeni...
Mamatesty delaji casto duchy i svetle carky. Klidne v Mamatestu pokracuj a uvidis, jak bude silit - u tohoto testu je to videt velmi dobre, protoze ma hodne barviva.
Ale jinak ja uz 10 dni po ovulaci mela na Mamatestu dalnici, takze to urcite mozne je, ze uz tam je duch a je to těhotenství
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monyscerna Záleží, jak más dlouhé cykly a kdy byla ovulace. Já měla ms 28dnů, ovulace byla okolo 14dne a 5dnů do MS, když jsem měla ducha, byla jsem těhotná. Takže máš dvě možnosti - čekat, zda to neodejde s MS nebo testovat obden z ranní moči a sledovat, zda sílí 😊