Těhotenství?

kristyna996
29. lis 2022

Ahoj holky, mám takový dotaz, cca skoro týden před jsem dávala příspěvek s negativním testem, následně pozitivním, v pátek jsem hned šla na gynekologii s tím, že bych mohla být nejspíš v tom, nic neviděl, dnes totéž a bohužel nic, dělal mi vnitřní utz a prohmatal prsa ( mam je dost velké, ale řekl, že i přesto by poznal těhotenství a že moje prsa na to nevypadají) a na utz nic neviděl...bolí mě dost břicho, občas i bradavky, mam 8 dní spozdeni.. mám k němu zas přijít v patek a když ani to ne tak v úterý a pak bysme následně pichli vyvolávací injekci ... co si o tom prosím myslíte? Máte některá takové zkušenosti?
Nemohlo by se třeba jednat o mimod.teh? Říkal, že ano... tak sem zvědavá, jak tohle všechno vůbec dopadne.

lilian2111
29. lis 2022

Jaká byla značka toho pozitivního testu? Nebral gyn i krev na hcg?
Pokud jde o těhotenství, může být na utz prostě jen brzo. Proč jai šla takhle brzo?? Většinou je na něm něco vidět nějaké dva týdny vynechání menstruace, dřív ne, pak mají lékaři zbytečně podezření na mimodelozni atd.
O tom, že by se pohmatávala prsa a určovalo z nich těhotenství jsem ještě nikdy neslyšela.

jjasmina
29. lis 2022

@kristyna996 na ultrazvuk se opravdu nechodí při týdenním zpoždění. Na ultrazvuj se chodí 6-8tt.

kristyna996
autor
29. lis 2022

Já miminko nechci, mám 1 a to i stačí, selhala ant. Proto jsem šla takhle brzy.

kristyna996
autor
29. lis 2022

Nechci na interupci ale chceme zavést tu tabletku...ale nic na utz nevidí.

lencaa11
29. lis 2022

@kristyna996 ta tabletka je taky přerušení jen to není v narkóze a hlavně není taky spolehliva že vše bude ok ...krev si nechte odebrat a jinak tělo si občas dělá své a test máte foto ??
Vyvolávací injekce je na Ms ne na přerušení těhotenství a 8 dní není nic ještě hrozného

kristyna996
autor
29. lis 2022

Tady máte) jj já vím, když mi zjistí, že čekám mimi, půjdu na přerušení ( tabletkou ) pokud bude problém ve mě, dají mi inj. Na zrychlení ms.

kristyna996
autor
29. lis 2022

Zasílám fotky tt.

lencaa11
29. lis 2022

@kristyna996 no tak tu injekci bych klidně ještě počkala tělo někdy jede si svoje někdy ženy mají 14 dní zpoždění a když to vyjde že jste těhotná tak hlavně aby vám tabletka zabrala a vše bylo v poradku a teď jste si dělala test ?

kristyna996
autor
29. lis 2022

Nn nedělala, ale myslím, že pozitivní bude... jako všechny poslední... bolí mě teď zase prsa, břicho, vůbec tomu nerozumím. Co si o tom prosím myslíte vy? Děťátko opravdu nechci, stačí mi opravdu jen 1 a jsem šťastná. Mrzí me jen to, že pokud budu, tak že selhala ant.,ale to se prostě asi občas stává... hlavně chci už konečně vědět, na čem jsem, to čekání je hrozný, v pátek mě čeká zase vyšetření, tak jsem zvědavá, co mi řekne, doufám, že to opravdu bude jen spozdeni a že nebudu muset jít na přerušení. Achjo.

lencaa11
29. lis 2022

@kristyna996 asi bych ještě poradila udělat test si pro svoji jistotu z Dr max nebo Benu to vám řekne víc a myslím že i pro vás to bude lepší a nebo zajít na krev (jako samoplatce HCG ) to budete vědět zda jste těhotná zatím je to 50/50 no někdy HA neochrání no bohužel není nic na 100%

kristyna996
autor
29. lis 2022

Uvidíme, děkuji)
Hezký večer, snad vše dopadne dobře.🙂)

lencaa11
29. lis 2022

@kristyna996 uvidíte za test nic nedáte udělala bych zítra a budete vědět víc zda opravdu // tam jsou ty co jsou na fotce ten prvni není úplně pozitivní ...

pepickovapavlinka
30. lis 2022

Selhala antikoncepce.A nechcete další dítě 🙄A to tu napíšete jen tak?Tady kde spousta holek na ty vysněné // čekají?Kdy by dali nevím co za miminko?A vy ho chcete zabít?Tak prosím neprovozujte sex když se neumíte ani chránit!!

lencaa11
30. lis 2022

@kristyna996 zkoušela jste TT?

milujicimaminka89
30. lis 2022

Holky, to jsou dnešní...1.z rána, pod ním odpoledne. Myslíte, že to není ryska? 9.dní po IUI a 11.dní po injekci Ovitrelle...

kristyna996
autor
30. lis 2022

@lencaa11 Ještě ne Leni, počkám do toho patka a uvidíme, co a jak bude dál ) určitě dám vědět ♡

kristyna996
autor
7. pro 2022

@pepickovapavlinka příště si tyhle poučky nechte pro někoho jiného!!! Psala jsem, že jsme se chránili a používali jsme ant! Mějte se.

kristyna996
autor
7. pro 2022

Tak nakonec tehotna nejsem, byla to opozdena menstruace ( takže paráda ) dnes jsem to konečně dostala!

pepickovapavlinka
8. pro 2022

@kristyna996 je mi to fuk.A nechápu já užívala antiko jakou dobu dokonce i přerušovanou soulož a nikdy jsem neotěhotněla.A nenechám potrat je pro mě vražda a nechápu jak tohle může někdo s čistým svědomím udělat!!

ele_nka
8. pro 2022

@pepickovapavlinka a já zas nechápu, proč tolik lidí kecá někomu do života. Zvlášť když ho nezná, neví nic o jeho situaci nebo důvodech co ho k tomu vedou.

kristyna996
autor
8. pro 2022

@pepickovapavlinka Je vám to fuk? Ale rejpete? Tak tomu nerozumím. To, že vy jste užívala ant. a neotehotnela je sice moc krásný, ale znám pár pripadu, které otěhotněly i přes ní a miminko si prostě nechat nemohly, jak ze zdr. Tak z Fin. Důvodu, ... ono ne každý má na tohle stejný názor ale já to naprosto chápu, protože já osobně radši budu mít jedno dítě které bude mít vše a nebude stradat, než mít 3 děti a skoro nic jim nedoprat, ono není lehká doba a kdo rodí děti jako myši například jen kvůli penězům mi přijde zcestné a nezodpovědné. To je zase můj názor. Hezký den.

kristyna996
autor
8. pro 2022

@ele_nka presne tak (y)

pepickovapavlinka
8. pro 2022

@kristyna996 jasně všechno svádět na to že mít víc jak jedno max dvě děti je nezodpovědné.Ale co třeba svědomí?Když to dítě už příjde má snad taky právo na život!A vždy se dá vše řešit.
Ano každý na to má svůj názor já to beru i z hlediska toho že jsem věřící.Ale i kdybych nebyla tohle je pro mě prostě tabu.Jsem moc ráda že to nakonec těhu nebylo.

kristyna996
autor
8. pro 2022

@pepickovapavlinka každý jsme nějaký a nebudeme přeci soudit někoho za to, že má jiný názor, 100 lidi 100 chuti, jak se říká, já jsem též věřící, vím, že něco je, ale v Boha nevěřím, ale to je zase jiné téma... ano, vše je v pořádku, nechala sem si napsat jiné prášky a budeme si dávat pozor velký jako na oko v hlave, .. protože co jsem zazivala teď bych nikomu nepřála, mám 1 dite a jsem za něj šťastná...upřímně si nedovedu mít víc děti kord v dnešní době, a respekt všem maminkám které to zvládají, ja bych to dala taky, ale už jsme si zvykli na nějaký svůj komfort máme vše zajete a další miminko prostě ne, určitě teď ne, třeba časem za pár let, ale jak říkám, teď vím na 1000000 procent že neee. Tak to je 🙂 hádat se určitě nebudu a nechci tu rozbourit chat, takže dekuji za názor, mějte se pěkně. Nasheldanou.

ele_nka
8. pro 2022

@pepickovapavlinka hele a ze zvědavosti... jak by jsi řešila například to, že máš doma 3 leté dítě, zjistíš, že jsi těhotná, ale zároveň, že máš rakovinu...půjdeš na potrat a necháš se léčit. Nebo donosíš dítě a necháš obě svoje děti bez matky?

pepickovapavlinka
8. pro 2022

@ele_nka odnosila bych dítě.A léčbu zahájila po porodu.Znám případ když otěhotněla a zjistila že má rakovinu.Dítě odnosila a léčit se začala po porodu

pepickovapavlinka
8. pro 2022

@kristyna996 já mám 4 děti.Tři s ex manželem a s nynějším společnou dceru.
První dvě mé děti jsou rok od sebe.A syn (první) se ještě k tomu narodil předčasně.Taky dcera nebyla v plánu takto brzo po synovi.Ale když už to přišlo.Ano někdo si zvykne na ,,komfort,,.Já zas chci hlavně pro své děti a až pak jsem já a manžel.Ale jak píšete každý to má nastavené jinak.
Mějte se krásně a přeju krásné a klidné svátky 🎄

ele_nka
8. pro 2022

@pepickovapavlinka ale ne vždy to tak je. Ne každé rozhodnutí má jen ,,správné" řešení. Já zas znám ten příklad, kdy to pro mámu bohužel dopadlo špatně. Proto si myslím, že občas je lepší než hned soudit, je lepší mít trošku empatie.

pepickovapavlinka
8. pro 2022

@ele_nka i kdybych měla já zemřít nedala bych miminko pryč.Zbyl by jim ještě táta a noví život by mi za tu oběť stál

lencaa11
8. pro 2022

@ele_nka je plno žen které měli v těhotenství třeba rakovinu prsu ,čípku atd léčili se v těhotenství a dali to i s miminkem nad takovou nemoci se dá bojovat nedala bych dítě pryč stojí to za to bojovat teď nedávno jsem byla v situaci že jsem byla před dveřma rakovině a věděla jsem že budu bojovat mám tu rodinu 💜

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru