Dobrý den, snažila jsem se s Přítelem skoro třičtvrtě roku o miminko a nic... Teď v Srpnu jsme byly na dovolené u moře a jelikož jsem měla dostat MS tak jsem si nechala napsat od Doktora prášky na oddálení menstruace ... Když jsem se vrátila s dovolené zpět do Čech tak jsem je už přestala brát... Od doktora jsem věděla že max do čtyř dnů se mi objeví MS objevila se mi třetí den co jsem je přestala brát jen MS jsem měla bolestivější pořád mě bolí v pravém podbřišku i v levém i a furt mi je divné jako jako na zvracení ...Test jsem si dělala druhý den po tom co jsem přestala brát ty prášky na oddálení MS a ukázal mě negativní
Ty prášky ti rozhodily cyklus, to se stává když bereš hormony no. Těhotná nebudeš.
@krisstina93 za jak dlouho po brání Norethisteronu trvá srovnání cyklu??...8.9. jsem je přestala brát brala jsem je cca deset dní dvakrát denně a jak jsem je vypustila tak hned do třech dnů jsem to dostala... Teď mám den zpoždění a nevím jestli to je díky Praškum co jsem brala nebo jestli bych mohla být těhotná
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jessminn muze ti být blbe z těch prášku. Já měla Norethisteronu rozházeny žaludek, jak na vodě, zvracela jsem. Každopádně většinou léky na oddálení ms, zablokuji ovulaci. Tak bud je to prášky a nebo zkus další test.