Mám 4 dny do MS.. Nějak se necítím tak jsem zkusila test, nevím možná tam vidím mini dusika? 👻🙏 Vidite tam něco? Jinak mám v plánu testovat až podle toho zda přijde MS nebo ne 🙏
Také bohužel nic nevidím.
@monyscerna zatím nic ☘️☘️
@monyscerna já vidím
Já asi vidím nepatrnou čárku, ale zkuste ještě jiný test 🙂 za mě byl nejlepší tento růžový 👍 https://diagnosticke-testy.heureka.cz/livsane-t...
@alena337 děkuji, zkusím za pár dní a dám vědět 🙏😊😊
@alena337 tak 2 dny před MS 🤷♀️ tak nevím nevím teď nevidím nic 🥺🤷♀️
@alena337 Teda 3 dny před... Zkusila jsem jiný test mama.. Nevim treba je ještě brzo 🤷♀️
@monyscerna zatím nic 🤨
@lencaa11 no nic snehobily test i po zaschnutí.. Tak to asi už moc nedějne nevidím 🤔
@monyscerna TT může ukázat i 14 dní od datumu Ms tak že dokud nepřijde Ms tak je porad šance
@lencaa11 tak uvidíme 🤷♀️ třeba je ještě moc brzo 🙏
@monyscerna někde jsem četla, že testy mohou být falešně pozitivní jak se mění hormony před menstruací.. ale třeba to ještě vyjde.. 😊 nebo když ne teď tak až bude ten správný čas určitě.. vím, jak se cítíte, měla jsem to stejné
@monyscerna no tady jde vidět někdy to tělo dela herečku ..testovat dál ☘️☘️
@lencaa11 asi 😀🤷♀️ nevím jestli tomu mám věřit, zkusím zítra zda bude silit 🙏☘️👻
Tak super! 😊👍 vypadá to opravdu nadějně 🍀🍀🍀
☀️Krásný den, tak jak dopadlo další testování?
@alena337 dostala jsem měsíčky tak nic 😒 snad příště ☘️ ale děkuji za optání 🤗
@monyscerna určitě to příště vyjde🍀 Doporučuji koupit si ovulační testy 😉 hodně štěstí 🍀♥️
@alena337 děkuji ☘️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja nevidim 🤷🏼♀️