Ahoj, brala jsem kapky gynex, ale úplně mi rozházeli cyklus, kvůli nim, jsem měla MS 19 dní a teď nevím kdy čekat plodné dny a další MS. Ale rano mě pichalo v podbřišku a udělala jsem si test a vidím tam ducha, tak mě jen zajímá jestli ho vidím jen já 🤣 na fotce to jde teda špatně vidět ale líp to vyfotit nejde. Podle kalkulačky v mobilu to vychází ze další MS by měla být za 18 dni. Vím že nemá cenu testovat před MS, ale nedalo mi to.
@lucii732 plastové testy dělají často duchy. Na těchto se mi vždy ukázal duch, i když jsem těhotná nebyla.
@lucii732 ducha vidím, ale pokud má MS přijít ještě za tak dlouho, myslím, že to fakt bude falešná čárka..
Negativní test
Ducha vidím, zkus raději papírové mamatesty. Určitě bude čárka za dva dny už pěkná 😉
Děkuju holky, koupím teda radši papírový 😊
@vero987nika tak mě zrovna proužkový clearblue jak tento tak i ten druhý, udělal ducha úplně vždycky 🤷
Tak ja tri dny pockam a zkusim papírový test. Držte pesticky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucii732 ano vidim ale pry plastove testy delaji falesne druhe carky ja tomu teda neverim,tak si zkus udelat obyc.papirkovy treba mamatest