Těhotenský test týden po očekávané menstruaci

kac9
2. led 2017

Zdravím,

chtěla bych se vás na něco zeptat, potřebuji radu i kousek naděje. Stalo se vám některé, že jste si dělaly těhotenský test více jak týden po očekávaném příchodu MS, vyšel vám negativní, ale vy jste i přesto byly těhotné a zjistily to až později?
Děkuji předem za každou odpověď
Kačka

aleenka1234
2. led 2017

Nee, me se těhotenství potvrdilo hned v den očekávané MS.

carmilla
2. led 2017

Ahoj, nemohu úplně přispět vlastní zkušeností, ale toto téma mě zajímá...Jsem dnes 42. den cyklu, menstruace pořád nikde, test jsem si dělala na Silvestra ráno, ale byl jasně negativní. Bohužel mám cykly dost nevyzpytatelné a spíš delší, takže fakt nevím..."Snažili" jsme se spíš v druhé půlce cyklu, kdy už jsem si myslela, že je na ovulaci stejně pozdě...Ale teď teda tápu...Takže by mě také zajímalo za jak dlouho se vám test ukázal jako pozitivní...Ono záleží hlavně na době ovulace = na době skutečného oplodnění...Mohlo se stát, že jsi měla ovulaci později, a proto test ještě nic neukázal...Stejně nám ve výsledku nezbývá nic jiného než čekat...

kac9
autor
2. led 2017

Kdy byla ovulace bohužel netuším, ale s přítelem jsme se snažili hodně a pořád, takže trošku doufám, že se to tam někde uchytilo... Kéž by nám to vyšlo

carmilla
2. led 2017

@kac9 Tak v tom případě neztrácej naději. 🙂 Ovulace může být pěkně nevyzpytatelná, kidně může přijít později než v polovině cyklu a pak by zkrátka bylo na test brzy...Zkus si koupit ten nejcitlivější test - s citlivostí 10 a testni hned z první ranní moči třeba za 2-3 dny po negativním testu. 🙂 Vyčetla jsem že úplně na začátku těhotenství by se měla hodnota HCG během 48 hodin zhruba zdvojnásobit, takže nemá moc smyl pokoušet ty testy denně ale alespoň obden. Držím palce.

kac9
autor
2. led 2017

Děkuji moc za podporu 🙂 byla bych strašně šťastná, kdyby to vyšlo 😇

bledulka84
2. led 2017

Tak ja uz par takovych pripadu cetla, ze nekomu testy neukazuji pozitivitu ani treba osmy tyden, ale asi to bude velmi vzacne.
Ja testovala az 40DC a test byl pozitivni, ale pak se ukazalo, ze o moc driv by pozitivni asi stejne nebyl, protoze ovu jsem mela az kolem 26 - 28 DC a tehu tak bylo o dost mladsi, nez by sedelo podle vypoctu dle MS.

kac9
autor
2. led 2017

@bledulka84 tak to mi hodně zvedlo náladu 🙂

astyna
2. led 2017

Já jsem se synem otěhotněla asi týden a půl před menstruací a v den menstruace už byla čárka jasná. To už by něco ukázalo, týden je hodně, to bys byla cca v 5.tt a HCG je už vysoké.

Výjimky jsou, ale jsou to jen výjimky, k tomu se neupínej.

debie_p
2. led 2017

No pokud máš pravidelný cyklus, tak bych se spíš realisticky držela při zemi a spíš počítala s tím, že to moc pravděpodobné nebude. MS můžou posunout třeba léky, antibiotika...
Jak psala astyna, výjimky jsou, ale týden po vynechané MS už by nejspíš opravdu asi aspoň duch byl...

carmilla
2. led 2017

@debie_p Zensky, vy a ti vasi "dusi" 😀 Z toho vzdycky nemuzu. Test bud je pozitivni, nebo neni... 🙂

bledulka84
2. led 2017

@kac9 ale jak pisou holky, lepsi je se k tomu extra neupinat, nam to vzdycky vyslo v mesicich, kdy jsme si dali od snazeni "pauzu"

kac9
autor
2. led 2017

@bledulka84 já vím, snažím se neupínat, ale je to občas hodně těžké 😔 miminko chceme...

terez225
2. led 2017

Když jsem měla dostat MS a nedostala tak bílo. Nebylo mi vůbec nic. Pak až po delší době, teď už nevím snad 14 dní jsem si říkala že je to divný a test si udělala a bylo to tam 😉 takže naděje umírá poslední. Známá zjistila, že je v 5-6 měsíci. Celou dobu měla MS a pak nepřišla 😀 😀 tak to je trochu na odlehčení... co všechno je možné 🙂

snehulacek1
2. led 2017

Ahoj🙂 mne vysel pozitivni test po 5 dennim vynechani asi 19 dni od ovulace...zkusila bych jeste par dnu pockat a pak bych testla znovu, pokud ani carka ani menzes, sla bych ma gyndu a tam by se videlo🙂 mohla jsi mit ovu pozdeji a ten test vetsinou je pozitivni az po 14 dnech od ovulace, sance jeste urcite je🙂

kac9
autor
2. led 2017

@terez225 ty jo 😲 tak to opravdu neztrácím naději

kac9
autor
2. led 2017

@snehulacek1 děkuji za podporu 😀 v sobotu testnu znovu a snad to vyjde 😇

astyna
3. led 2017

@terez225

Tak to treba nechapu,ja mela od 4.mesice pohyby, bricho mi hned vykouklo,to se fakt prehlednout nedalo. Ale ja byla hubena,u tech tlustych to chapu,tam se to schova.

astyna
3. led 2017

@carmilla

I z negativniho testu lze dlouhym zkoumanim a natacenim vykoukat dve carky 🙂 ale spis vykoukne testovaci oblast,nez prava carka....

koulekulata
3. led 2017

@kac9 me se to stalo ted u tretiho ditka. U dvou predtim byly carky kdyz jsem mela zpozdeni jen jeden den ( ovulovala jsem brzo po ms) u tretiho jsem musela otehotnet par dni pred ms a tyden zpozdeni a druha carka takova neviditelna. 10 den zpozdeni takova viditelna pod lupou. 😉 Muj doktor tam nebyl, musela jsem k jinemu. Ten mi rekl ze tehotna na 100% nejsem. Spis by se priklanel k prechodu a delohu mam velkou protoze jsem cela velka (tlusta) a ze mi pichne vyvolavacku protoze me musi tlacit bodbrisek. Poslala jsem ho nekam a odesla k sestricce odebrat krev. Odpoledne mi sestricka volala hcg 171 takze 100% tehotna. Termin mam za 10 tydnu.

terez225
3. led 2017

@astyna já to sice taky moc nechápu 😀 ale možná tím že měla MS 🙂

mmajda
3. led 2017

Já jsem si loni celý prosinec dělala ovulacni testy. Vysadila jsem HA po 15 letech,2m nic tak jsem 3.m prosinec poctivě testovala zda vůbec ovulaci mám. Měla jsem dostat MS 2.1. Od 4 do 29.12 ovulace nikde, 30.12 i když už jsem se na to chtěla vyprdnout se najednou test zbarvil.MS jsem nedostala, ale test byl pozitivní az 13.1. Do té doby nic. No a teď mi tady leží 4m Ada 😉

viioletta
3. led 2017

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu. Už 11 dní jsem nedostala MS ale těhotenský test je stále negativní. Mám bolesti v podbříšku a jsem stále unavená. Myslíte si, že i přesto mohu být těhotná?

Děkuji moc za odpovědi 🙂
Krásný den

astyna
3. led 2017

@viioletta

teoreticky, kdy bys otěhotněla? to už by muselo být v době těch 11 dnů od menzesu, což není pravděpodobné, to už vajíčko "přezrálo". Takže to vidím na výkyv hormonů a zašla bych si na vyvolávačku.

viioletta
3. led 2017

MS jsem měla dostat 24.12 ale stále se nedostavila.

astyna
3. led 2017

@viioletta

Zkus to spočítat - poslední sex bez ochrany + 10 dní cca = //. Teoreticky... pokud stále negativní, tak to někde mešká.

kac9
autor
3. led 2017

@koulekulata ty jo 😲 to koukám, že to ani doktor nepozná 😒 já jsem test dělala naposledy včera, 9 dní od zpoždění, a to byl jasně negativní ☹ miminko s přítelem chceme, takže se modlím aby tam bylo a aby třeba jen ovulace proběhla později...

kac9
autor
3. led 2017

@mmajda tak to já ovulační testy nedělám, ale ovulaci na sobě poznám takovým tím vodovým tahavým výtokem a popichováním v podbřišku... V listopadu jsem byla schopna určit ovulaci snad na den, ale teď v prosinci hrozně tápu... Moc bych si miminko přála, tak doufám, že to vážně vyjde 🙂 moc děkuju za příspěvek, protože tenhle vážně trošku uklidnil 🙂

kac9
autor
3. led 2017

Jelikož čtu spoustu příspěvků o tom, že je možné, že se těhotenství potvrdí až třeba 14 dní od zpoždění MS, ráda bych se vás zeptala, jestli jste některé věci, co pociťuji teď já, pociťovali v těhotenství... Pořád trochu doufám, že těhotná jsem...
Mám nafouklé břicho, jako bych to měla každým dnem dostat a poslední 3 dny pociťuji píchání na pravé straně v podbřišku, je to opravdu jen popichování, žádná intenzivní bolest a objevuje se jen občas. Stejně tak dlouho, jako to píchání mě svědí bradavky, svědí až bolí, je to šílené, nic na to nepomáhá ☹ a občas, hlavně v odpoledních hodinách mám pocit, jako bych měla zvracet, ale nezvracela jsem ani jednou. Chodím často na malou a jsem poslední dobou unavená, pořád bych spala... Měla jste to tak některá?
Děkuju předem za odpovědi

viioletta
3. led 2017

@kac9 Já jsem tedy těhotná nikdy nebyla, ale příznaky mám momentálně podobné. Stále jsem unavená, motá se mi hlava a bolí mě břicho. Test jsem si dělala už asi 4x a stále negativní. Nedělám si ale moc naděje v to, že bych těhotná opravdu být mohla.

koulekulata
3. led 2017

@kac9 je to hodne v hlave a sledovani se. Za me muzu rict, ze kdyz jsme se hodne snazili o prvni tak jsem mivala vsechny priznaky uz pomalu v den MS ;) u tretiho ditka jsem si vsimla, az zpozdeni po tydnu a tehotna jsem si nepripadala vubec. Popravde o tomhle ditku ani nevim. Na kontrolu jsem se vzdy sla vlastne podivat jestli v tom brise fakt je. 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru