Těhotenský test před MS. Měly jste už slabou čárku nebo bílo?

hotblood
5. únor 2021

Zdravím vám všechny ve spolek. Testovaly jste některé ještě před ms a měly jste už slabou čárku nebo bílo na testu a nakonec vyšlo těhotenství. Můžete klidně i přiložit fotku. (Vím, že každá to máme jinak..) ale jen se ptám ze zvědavosti. Já to mám dostat 8.2. a na testu teda zatím nic.

te_reza
5. únor 2021

Nic tam není, musíš vydržet. Já před MS ducha měla, ale brala jsem to jako nezkušený lovec duchů jako negativní.

nikishkaaaa
5. únor 2021

@hotblood já testovala den před ms a test vyšel takto (z ranní moči). Odpoledne byla jen slaboulinka čárka. Dřív jsem netestovala 🙂 pokud testuješ před vynechání, doporučuju vždy ranní moč!!!

hotblood
autor
5. únor 2021

@te_reza Vydržím. Dál, už nebudu testovat. Nechci zbytečně, už plýtvat s testama právě. Dnes jsem to zkusila ze zvědavosti, když už se blížím k ms. Připadám si, už jako magor.🤭🤭🤭

hotblood
autor
5. únor 2021

@nikishkaaaa Já dnes testovala kolem desáté hodiny, tak ta úplně ranní moč to nebyla. To je fakt.

nikishkaaaa
5. únor 2021

@hotblood pokud to neni z ranni moci a pred ms tak je to o nicem 😉 koukej, jak slaby test jsem z odpoledni moci den pred ms mela ja

jjasmina
5. únor 2021

Já jsem třeba nikdy netestovala z ranní moči , ale 5 dní je dost brzy

hanzbl00
5. únor 2021

Holky a mate nejake priznaky, kdyz testujete pred ms?
Ja mam do ms 10 dni, jenze vim, ze ovulace byla minuly týden streda nebo čtvrtek(potvrzeno na gynde) takze ted sem 8 nebo 9 dpo. Tenhle mesic byla ovulace o par dni driv tak by asi mela ms přijít driv l.. Uz po ovulaci me boleli prsa a ted cítím i podbrisek. Ale pali me zaha a je mi divne posledni dny, jenze ja zacla pit v pondělí inofolic tak si myslím, ze je to tim

mydvaapes1
5. únor 2021

Já očekávám MS 9.2. Dnes ráno test snehobily. Zkusím zase pozítří ☺️

hotblood
autor
5. únor 2021

@jjasmina Mám to dostat 8.2.

hotblood
autor
5. únor 2021

@mydvaapes1 Držím Vám pěsti. Pak dejte vědět, jak jste dopadla.

michaelarousova
5. únor 2021

@hotblood mozny je vsechno ☺️Zatim bych jeste zavery nedelala☺️Ja par dni pred ms uz teda mela vyraznou carku☺️

hotblood
autor
5. únor 2021

@michaelarousova Tak to jste měla teda krásnou čárku. Já mám z rána ten co přikládám. Já tam něco vidím. Jen na fotce to nejde vidět, tak dobře. Nevím právě jestli se nejedná náhodou o tu rysku. Ty testy dovedou být tak matující.

michaelarousova
5. únor 2021

@hotblood vyckejte na termin ms a bude jasno☺️ Ja mela ducha 9dpo uz slabeho☺️ Testovala jsem brzo protoze jsem si myslela ,ze jsem citila uhnizdovani☺️Tak budu drzet palce☺️

majka116
6. únor 2021

Ahoj, já testovala a 3 nebo 4 dny před ms jsem měla slabého ducha který nesilil a nakonec z toho nic nebylo. 😏

nikynikol25
6. únor 2021

Já měla 4 dni před ms trasne slabého ducha že byl vidět jen pod světlem z rani moči horni a večer už byla vidět mnohem vic ta je ta spodní a teď jsem už 11tt

hotblood
autor
7. únor 2021

@majka116 To mě mrzí.

hotblood
autor
7. únor 2021

@nikynikol25 Moc gratuluji. No já už odečítám hodiny jestli ms dorazí. Jsem zvědavá jestli to vyšlo nebo ne. Test jsem měla poslední takový. Uvidím, co z toho vyleze. Hrozně špatně se to fotí, ale já tam něco vidím a právě nevím jestli je to jen ta ryska a tak musím počkat, co ms.

jsemtujennaskok
7. únor 2021

Myslela jsem si, že takový výsledek testu je negativní, ale potom co čtu všude na internetu už si tím teda jistá nejsem. Vypadá takhle pozitivní test?

nikynikol25
7. únor 2021

@hotblood zkus ho datpod světlo,taky jsem tam neviděla skoro ni a pak pod světlem vypadal takhle,zjistíš takhle.Ja si právě taky nebyla jistá jestli tam něco vidím nebo ne a pak jsem to zkusila.

nikynikol25
7. únor 2021

@jsemtujennaskok určitě je to pozitivni

michaelarousova
7. únor 2021

@jsemtujennaskok tohle je jasne pozitivni test

hotblood
autor
8. únor 2021

@jsemtujennaskok Ano, gratuluji. Jste těhotná. Vy máte nádherné testy.

hotblood
autor
8. únor 2021

@nikynikol25 Tak tohle mě nikdy nenapadlo. Díky.

mikejla93
8. únor 2021

A kolik jsi DPO? Třeba je ještě brzy na testování.. 🙂

martinececka
8. únor 2021

Před mesickama bych netestovala může to být biochemicke těhotenství ktery odejde se zpozdenou menstrauci... mě vyšel přímo na gynekologii pozitivní test před cca 2 týdny před menstruaci a dopadlo to tak že těhotenství skončilo dřív než začalo testuje se po vynecháni menstrauci

karkulka1283
8. únor 2021

Pět dní před ms z odpolední moči, bylo to zároveň 9DPO

nelinice
8. únor 2021

@hotblood ja testovala dnes 5.dni před menstruaci a test vyšel takto.Testovala jsem v 17:30.ted vecer

nelinice
8. únor 2021

@karkulka1283 ja ho tam vidim

nelinice
8. únor 2021

@jsemtujennaskok oba jsou pozitivni😉😊👍

hotblood
autor
8. únor 2021

@martinececka Tak dnes měla přijít zatím nikde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru