Těhotenský test pozitivní nebo negativní?

matinaurb
27. črc 2015

Ahoj, mám dotaz udělala jsme si test, délka cyklu od poslední menstruace je 46 dní (ale měla jsme to hrozně rozházené), a mám pocit že tam něco vidím ale možná jsou to jen vidiny, poradíte prosím??

kasparka1
27. črc 2015

je to tam ! 😉

matinaurb
autor
27. črc 2015

fakt?? Jestli to bude tak budu asi nejšťastnější člověk🙂 od rána mě pobolívá břicho tak mám strach aby jsem to ještě nedostala ☹

adik2
27. črc 2015

Podle mého názoru jsi těhotná 🙂

kasparka1
27. črc 2015

@matinaurb souhlasím s adik2 . Určo jsi těhotná 🙂

matinaurb
autor
27. črc 2015

tak vám moc děkuji, zkusím vydržet do středy a potom to zkusit znovu jestli nebude čárka silnější, ale myslím že to nevydržím a zkusím to už i zítra 🙂

kasparka1
27. črc 2015

@matinaurb já bych to taky nevydržela ! 🙂 pak dej vědět, ale myslím, že je ruka v rukávě .

zhuska
27. črc 2015

@matinaurb dnes mi dr. řekla, že to pobolívání bříška může trvat klidně i měsíc, že to může vypadat jako kdybych to měla dostat...jsem 3. týden a břicho mě bolí stále...

matinaurb
autor
27. črc 2015

tak to vypadá nadějně děkuji, vědět určitě dám 🙂

matinaurb
autor
30. črc 2015

tak bohužel, včera jsme byla u doktora a na ultrazvuku nebylo nic vidět, tak mi doebral krev a výsledky budou dneska ale včera večer jsem už začala špinit a do rána mám slabou menstruaci (ale asi menstruaci) ne uhnízďování ☹

kasparka1
30. črc 2015

@matinaurb ajaj , ale uvidíš co výsledky... myslíš, že to byl falešně pozitivní test co to byla za značka ? nebo si to embryjko rozmyslelo 😔 ....

veronika182
30. črc 2015

něco tam vidím..ale proč to máš tak rozmazané? neponořila si ho do moči víc, než má být?

majaaa82
30. črc 2015

Ahoj holky, potřebuju radu. Dávám dvě fotky, já tam něco vidím, ale řekněte, může to být duch, nebo takhle vypadá ryska? Nemám s tím moc zkušeností. Jsem pravděpodobně 10DPO - 25. den cyklu. Zlený Pepino je ze včerejška, fialový Mamatest ze dneška. Testy už jsou zaschlé, když byly mokré, nebylo na fotce nic vidět. Až když zaschly... Děkuju.

jaja01k
30. črc 2015

@majaaa82 Já teda ani na jednom nic nevidím 😒

veronika182
30. črc 2015

@majaaa82 já vidím, ale otázka je, jestli to jen neprosvítá...vyčkej ještě pár dní a testtni znovu..jinak já zkoušela Dr.Max 10DPO a čárka tam byla, sice slabá, ale byla vidět dobře 🙂

majaaa82
30. črc 2015

@veronika182 Děkuju za reakci. Čárky jsou viditelné okem, ale z některých úhlů jsou výaznější a z některých méně, ale vidět jsou. Tak já ještě počkám... jsem teda zvědvá. Bolí mě břicho, jako kdybych to měla každej den dostat, mám horší pleť (návrat do puberty) a bolavá, nateklá prsa... tak teda držte palce 😉

veronika182
30. črc 2015

@majaaa82 držíme 🙂 a na mamatesty se vyprdni, dělají falešné duchy

majaaa82
30. črc 2015

@veronika182 Ok, díky za radu 🙂

love12345
30. črc 2015

@majaaa82 podle mne je test negativní

majaaa82
30. črc 2015

@love12345 No, je to klidně možný... proto se právě raději ptám vás - zkušenejch holek 😉

slunicko01
30. črc 2015

@majaaa82 takhle nebo spíš ještě slabší duch byl na mým testu 10dpo. Teď už tam mám 2 tlustice ☺ držím palce

majaaa82
30. črc 2015

@slunicko01 Ahojky, taky díky za reakci. Jsem hodně zvědvá, páč se s mužem nechráníme přes roka půl.. a zatím nic. Už jsem byla i na konzultaci v jednom centru... takže kdybych nemusela už nikam chodit na flkmetrii, bylo by to super 🙂

slunicko01
30. črc 2015

@majaaa82 budu držet palce... Zkus klidně test zas zítra, mně se kazdej den ukazovala čárka víc a víc

slunicko01
30. črc 2015
majaaa82
30. črc 2015

@slunicko01 Hmm... jeden z těch Mama mi ještě zbyl, počkám asi do soboty, možná i do neděle. To už by čárky měly bejt asi viditelnější líp, ne? Byl by to 12-13 DPO.

slunicko01
30. črc 2015

@majaaa82 to jo, i když mně ten mama test neukazoval nic, a dr. Max jo... Ale za 2 dny na už tam měla určitě vidět víc...

majaaa82
30. črc 2015

@slunicko01 Díky za fotku. Ten můj mi přijde jak ty tvoje mezi 15.-16. 7. Je to zvláštní, když jsem testovala v minulosti, bylo to prostě úplně sněhobílý, žádná čárka, ani náznak... tak jsem fakt zvědavá... určitě dám vědět, jak to se mnou vypadá.

slunicko01
30. črc 2015

@majaaa82 jj, dej, budu držet palce ☺

majaaa82
30. črc 2015

@slunicko01 Mám si koupit toho Dr. Maxe, nebozkusit pak ten druhej Mama/10... teda?

irennn
30. črc 2015

Kup si clearblue a mas jasno , než řešit duchy a mít plane naděje nebo naopak, tam je to jasné , objednávali jsem z pilulka.cz druhy den byl na tzv zAsilkovne, takže žádné skoro poštovné když tam bude plus mas to jasné 🙂

slunicko01
30. črc 2015

@majaaa82 zkus co máš doma. Mně úplně nejdřív ukazoval benu Early pregnancy test. Ale ten max ukazuje taky brzo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru