Ahoj, mám dotaz udělala jsme si test, délka cyklu od poslední menstruace je 46 dní (ale měla jsme to hrozně rozházené), a mám pocit že tam něco vidím ale možná jsou to jen vidiny, poradíte prosím??
fakt?? Jestli to bude tak budu asi nejšťastnější člověk🙂 od rána mě pobolívá břicho tak mám strach aby jsem to ještě nedostala ☹
Podle mého názoru jsi těhotná 🙂
tak vám moc děkuji, zkusím vydržet do středy a potom to zkusit znovu jestli nebude čárka silnější, ale myslím že to nevydržím a zkusím to už i zítra 🙂
tak to vypadá nadějně děkuji, vědět určitě dám 🙂
tak bohužel, včera jsme byla u doktora a na ultrazvuku nebylo nic vidět, tak mi doebral krev a výsledky budou dneska ale včera večer jsem už začala špinit a do rána mám slabou menstruaci (ale asi menstruaci) ne uhnízďování ☹
něco tam vidím..ale proč to máš tak rozmazané? neponořila si ho do moči víc, než má být?
Ahoj holky, potřebuju radu. Dávám dvě fotky, já tam něco vidím, ale řekněte, může to být duch, nebo takhle vypadá ryska? Nemám s tím moc zkušeností. Jsem pravděpodobně 10DPO - 25. den cyklu. Zlený Pepino je ze včerejška, fialový Mamatest ze dneška. Testy už jsou zaschlé, když byly mokré, nebylo na fotce nic vidět. Až když zaschly... Děkuju.
@majaaa82 já vidím, ale otázka je, jestli to jen neprosvítá...vyčkej ještě pár dní a testtni znovu..jinak já zkoušela Dr.Max 10DPO a čárka tam byla, sice slabá, ale byla vidět dobře 🙂
@veronika182 Děkuju za reakci. Čárky jsou viditelné okem, ale z některých úhlů jsou výaznější a z některých méně, ale vidět jsou. Tak já ještě počkám... jsem teda zvědvá. Bolí mě břicho, jako kdybych to měla každej den dostat, mám horší pleť (návrat do puberty) a bolavá, nateklá prsa... tak teda držte palce 😉
@majaaa82 držíme 🙂 a na mamatesty se vyprdni, dělají falešné duchy
@veronika182 Ok, díky za radu 🙂
@majaaa82 takhle nebo spíš ještě slabší duch byl na mým testu 10dpo. Teď už tam mám 2 tlustice ☺ držím palce
@slunicko01 Ahojky, taky díky za reakci. Jsem hodně zvědvá, páč se s mužem nechráníme přes roka půl.. a zatím nic. Už jsem byla i na konzultaci v jednom centru... takže kdybych nemusela už nikam chodit na flkmetrii, bylo by to super 🙂
@majaaa82 budu držet palce... Zkus klidně test zas zítra, mně se kazdej den ukazovala čárka víc a víc
@slunicko01 Hmm... jeden z těch Mama mi ještě zbyl, počkám asi do soboty, možná i do neděle. To už by čárky měly bejt asi viditelnější líp, ne? Byl by to 12-13 DPO.
@majaaa82 to jo, i když mně ten mama test neukazoval nic, a dr. Max jo... Ale za 2 dny na už tam měla určitě vidět víc...
@slunicko01 Díky za fotku. Ten můj mi přijde jak ty tvoje mezi 15.-16. 7. Je to zvláštní, když jsem testovala v minulosti, bylo to prostě úplně sněhobílý, žádná čárka, ani náznak... tak jsem fakt zvědavá... určitě dám vědět, jak to se mnou vypadá.
@majaaa82 jj, dej, budu držet palce ☺
@slunicko01 Mám si koupit toho Dr. Maxe, nebozkusit pak ten druhej Mama/10... teda?
@majaaa82 zkus co máš doma. Mně úplně nejdřív ukazoval benu Early pregnancy test. Ale ten max ukazuje taky brzo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
je to tam ! 😉