Mužů sa zeptat jsem asi těhotná zz testy 8 za sebou pozitivni podle lékaře jsem ale na ultrazvuku nejde ještě nic vidět má některá z. Vás zkušenosti ze při pohlavním styku vás picha v bříško?
Me sel videt vacek az v 6 tt v deloze od tulení. Pichani je normalni i zakrvaceni slabe jedna se o uhnizdovani. Je to tim jak se vse prokrvuje atd....
@misa1235 když ti doktor řekl že jsi těhotná, tak ti řekl jaký týden, ne? A co ti řekl na to píchání břicha? Kolik dní máš vlastně zpoždění ms?
Takhle byla sem před týdnem a řekl mi ze podle toho jak do me sahal mam vysokou slznici na útz nic vidět ještě nejde ale řekl ze si je jistej ze jsem na sto deset procent a vzal mi krev a v pondělí mam přijít na výsledky a na ultrazvuk a zvýší se
Nekrvavim jen me to trosku pichne :/
@kacenka936 No máš tam jasný // 🙂 Jsou to těhu testy že? Tady ty dle barvy neznám, tak jestli to nejsou náhodou ovu testy...
Nene jsou to tehotensky testy🙂
@kacenka936 No tak to moc gratuluju 🙂 Tak ještě k dr. ať to potvrdí 🙂
Ještě počkám jestli se to zbarvy úplně za pár dní a objednám se k dr.🙂
@kacenka936 Jj uvidíš, ale určo si tam zajdi raději.
Ano zajdu ať to mam potvrzený 🙂
Ja zkusim zitra digitalni. Ten by mel byt spolehlivy. Pokud ukaze, necham to byt a pockam...tak 3 tydny na objednani k lekari. Beztak to driv cenu nema. Zase nejak extra to hrotit nechci protoze stat se muze cokoli. Na KO jit chci az kdyz by neco melo jit videt. Spise mam bobky z vicecetneho tehu protoze jsem mela vice folikulu v dobe ovu a praskla nam ochrana. Tento mesic jsme se diky me superplodnosti meli chranit. Dop.z kliniky. Clovek mini..zivot meni 🙂
Ale ze mam vše v poradku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.