Těhotenský test pozitivní, na UZ nic ještě vidět není a píchá mě v podbřišku při styku

misa1235
2. čer 2018

Mužů sa zeptat jsem asi těhotná zz testy 8 za sebou pozitivni podle lékaře jsem ale na ultrazvuku nejde ještě nic vidět má některá z. Vás zkušenosti ze při pohlavním styku vás picha v bříško?

yanina19
Autor odpověď smazal
Zobraz
ruzicka06
2. čer 2018

@misa1235 Když Ti dr. těhu potvrdil, tak jaký řekl, že jsi týden těhu??

evakaspar
2. čer 2018

Me sel videt vacek az v 6 tt v deloze od tulení. Pichani je normalni i zakrvaceni slabe jedna se o uhnizdovani. Je to tim jak se vse prokrvuje atd....

misak48
2. čer 2018

@misa1235 A nevzal ti dr krev na hodnotu HCG? Mě když dr neviděla nic na UZ, tak mi vzala krev a podle té zjistila, že je těhu moc mladé na to, aby tam něco viděla... První náznaky těhotenství vidí na UZ až cca od hodnoty HCG 1000...

ruzicka06
2. čer 2018

@evakaspar No s tím slabým zakrvácením bych byla opatrná....já si také už 2x myslela, že to nic nebude a nakonec to nedopadlo...☹

lachtanice86
2. čer 2018

@misa1235 když ti doktor řekl že jsi těhotná, tak ti řekl jaký týden, ne? A co ti řekl na to píchání břicha? Kolik dní máš vlastně zpoždění ms?

misa1235
autor
2. čer 2018

Takhle byla sem před týdnem a řekl mi ze podle toho jak do me sahal mam vysokou slznici na útz nic vidět ještě nejde ale řekl ze si je jistej ze jsem na sto deset procent a vzal mi krev a v pondělí mam přijít na výsledky a na ultrazvuk a zvýší se
Nekrvavim jen me to trosku pichne :/

ruzicka06
2. čer 2018

@misa1235 Já myslím, že na utz by mělo být těhu vidět tak cca od 4tt. Teda já to tak měla 2x, takovou malou ,,tečku". Ale samozřejmě to nemusí u každé být stejně. Krev se bere, když to na utz. nejde ještě vidět právě - to mi řekla moje dr. na gyndě.

kacenka936
2. čer 2018

Co myslíte?

ruzicka06
2. čer 2018

@kacenka936 No máš tam jasný // 🙂 Jsou to těhu testy že? Tady ty dle barvy neznám, tak jestli to nejsou náhodou ovu testy...

kacenka936
2. čer 2018

Nene jsou to tehotensky testy🙂

ruzicka06
2. čer 2018

@kacenka936 No tak to moc gratuluju 🙂 Tak ještě k dr. ať to potvrdí 🙂

kacenka936
2. čer 2018

Ještě počkám jestli se to zbarvy úplně za pár dní a objednám se k dr.🙂

ruzicka06
2. čer 2018

@kacenka936 Jj uvidíš, ale určo si tam zajdi raději.

kacenka936
2. čer 2018

Ano zajdu ať to mam potvrzený 🙂

evakaspar
2. čer 2018

@ruzicka06 U prvniho sem krvacela od 6 tt do 12 tt, spis spinila. U druheho sem nekrvacela. A ted u male sem krvacela v 5 tt malinko a v 9 tt pomerne dost. Pak jeste v 12 trochu. Ted jsem v 31 tt. 😉

ruzicka06
2. čer 2018

@evakaspar Tak ať vše dobře dopadne!! 🙂

ajdamajda
3. čer 2018

Maji Gs Mamatest comfort 10 falesnou pozitivitu? Jsem 25 Dc. Ms dostavam 23-27 dni. Hned se zacala objevovat carka a je ruzova. Pry vychazeji ale dost casto falesne? Po zaschnuti je viditelnejsi. Mam dojem ze Ovulace byla nekdy 12-14Dc ale nevim presne.

ajdamajda
3. čer 2018

Lepsi foto

evakaspar
3. čer 2018

@ajdamajda To nevypada na falesneho ducha 😉 ja mela slabsi carku

ajdamajda
3. čer 2018

Ja zkusim zitra digitalni. Ten by mel byt spolehlivy. Pokud ukaze, necham to byt a pockam...tak 3 tydny na objednani k lekari. Beztak to driv cenu nema. Zase nejak extra to hrotit nechci protoze stat se muze cokoli. Na KO jit chci az kdyz by neco melo jit videt. Spise mam bobky z vicecetneho tehu protoze jsem mela vice folikulu v dobe ovu a praskla nam ochrana. Tento mesic jsme se diky me superplodnosti meli chranit. Dop.z kliniky. Clovek mini..zivot meni 🙂

kacenka936
4. čer 2018

Dobrý den chci se zeptat.dnes jsem byla u doktorky a na ultrazvuku nic neviděla jen cysta a když to pri blížila úplně tak viděla tečku a říkala ze to ještě neodhadne.

kacenka936
4. čer 2018

Ale ze mam vše v poradku

ajdamajda
5. čer 2018

Tak vcera byl clearblue pozit.

Modlete se prosim se mnou at je tam jen jedno

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru