včera jsem si dělala test na kterém mi po limitu vyběhla tenučka čárka ale jen do poloviny. Beru to jako negativní test ale přece. Zítra neboli v pondělí si udělám další test, avšak včera jsem použila 10tkový test woman Secret, ten však už nemám a zítra použiji dr Max test. V případě těhotenství by se čárka (možná slabá, ne silnější) ukázala i na 10tkovém testu dr max ne?
Ano ukázala , pokud testuje v termínu ms nejlepe
Pošli fotku
Ano většinou // ukáže nejlíp TT 10 než víc 25 ...
Máte foto ??
Ja jsem na testu absolutně nic neviděla. Byl sněhobílý. Ale jelikož jsem chtěla příteli poslat fotku že je negativní tak na fotce jsem cosi viděla ale jak jsem psala výše, bylo to po limitu. Před 2 týdny se nám stala menší nehoda a tak jsem otestovala. Ms má teprve čeká neboli chápu že se výsledek ještě může změnit jen mám pocit že ovulace byla buď v ten den nebo o den dva později. Asi nic neuvidíte ani na fotce 😅
Tento test je negativní
@lencaa11 jo, test byl negativní. Jen na fotce já cosi vidím i když čárka to není, ani duch. Na to je to až příliš tenké.
Může to bejt klidně po takové době ryska ...
@lencaa11 asi, ale jelikož to je vidět jen na upravené fotce tak to zatím neberu v úvahu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.