Těhotenský test. Poradíte, prosím?

1234anonym1234
23. bře 2022

Dobrý den ,s přítelem jsme měli v době ovulace sex s kondomem ,ale kondom jsme nejprve trochu nasadili naopak,ale hned ho obrátili .Obáváme se ,ze na kondomu byl preejakulat (musím dodat ,ze přítel před stykem v ten den neejakuloval ) .Menstruace dorazila tak jak měla , 19.3 ( sobota ) ale byla slabá ,v neděli rano už byla silná až do pondělí ,ale v pondělí večer ,byla slabší jak kdyby končila ,ale v úterý rano zas to byla normální červená krev ,to samé i dnes v noci a teď zas normálně krvacim,teda už slabeji ,protože menstruace má končit ,tedy tím chci říct ,ze je jiná než obvykle ,jindy ji mivam normálně silnou už od začátku . Jeste chci říct ,ze jsem 4 měsíce zpet použila nouzovou antikoncepci po ,tak možná i ta na to má vliv a jsem z toho poslední dobou hodne vystresovana,až z toho nespim,tak možná to je také tím stresem . Tehotensky test si chystám udělat ,ale nevím jestli mi to ukáže spolehlivý výsledek když mi konci menstruace ,dekuju moc za odpovědi

leniczka23
23. bře 2022

Ahoj, vůbec bych to neřešila, na 99.99 těhotná nebudeš. Tělo není stroj a někdy to prostě jiné je, vůbec pokud máš teď stres. Pro tvůj klid si test klidně udělej, počkala bych až budeš mít po MS.

izzylka
23. bře 2022

Nejsi těhotná 🤦🏻‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru