Těhotenský test po zaschnutí světlá

slunicko1551
7. pro 2018

Holky, poraďte, jsem naprostý nováček :D cyklus mám 28 dní. 27.den jsem si dělala test, kde vykoukly //, 28.den jsem si dělala další dva se stejným výsledkem a 29.také (to je ten napravo). Problém je v tom, že po zaschnutí hodně vyblednou (ten napravo je focený chvíli po udělání, proto je tmavší) a když teda porovnám ty zaschlé, čárka vůbec nesílí. Dle doktora se mám na prohlídku objednat až za dva týdny. Můžu se těšit nebo by na těch zaschlých čárkách mělo jít vidět zesilování?

ocetnicek
7. pro 2018

To je normální, já měla dvě stejné čárky a po zaschnutí ta testovací zesvětlala. Na všech testech a dnes jsem 17tt.

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@ocetnicek Takže když jsi pak chtěla ty zaschlé porovnat, taky byly všechny stejné a taky nesílily?

ocetnicek
7. pro 2018

Mám doma testy staré 13 týdnů, co jsem zjistila těhotenství, ty první jsou hodně slabé a potom jak čárka sílila, tak byly stejně silné, ale testovací čárka stejně zesvětlala, jak to uschlo.

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@ocetnicek dobře, děkuji. Tak snad to dopadne dobře a rodina bude mít krásný Vánoční dáreček☺️

balogis
7. pro 2018

@slunicko1551 ja myslim ze jsou čárky úplně v pořádku😉

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@balogis Tak snad! 😍😍Manžel totiž pořád nevěří 😁

irena1111
7. pro 2018

To je normální, že po zaschnutí čárka vybledne. Já to vidím na jasně pozitivní výsledek. Držím palečky ať je vše ok.

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@irena1111 Moc dekuji!!!

petulejan
7. pro 2018

Z vlastní skušenosti bych s tou rodinou raději počkala,ale jinak moc gratuluji,vypadá opravdu pozitivně 🙂

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@petulejan Děkuji 🙂 jak dlouho asi tak počkat? Do 3.měsíce to asi nezvládneme, už včera na rodinné oslavě na mě hodně podezíravě koukali, když jsem odmítla kafe i víno. No a mezi svátkama to bude jedna rodinná sešlost za druhou 🤔

sudylichozrout
7. pro 2018

@slunicko1551 kafe i vino v malem mnozstvi muzes. Kdyz si das jednou za tyden sklenicku vina nic se nestane. Tehotenstvi neni nemoc 🙂 Taky bych byt tebou pockala s rozhlasenim az po screeningu. Tech veci se muze stat fakt jeste hodne. Ale samozrejme doufam, ze budes mit vse OK 🙂

petulejan
7. pro 2018

Já mám za sebou jedno zamlklé,byla jsem v 11 týdnu a dala mamce k narozeninám a hned po oslavě jsem skončila v nemocnici. Teď mám screening až 27.12. ale i tak počkám. Ježíšek bude "snad" opožděně,ale nebudu nikam spěchat . Hlavně ať je jistota 🙂 a malé množství opravdu smíš i kafe,i vínka 😉

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@petulejan tak to budeme muset ještě nějak vymyslet, návštěvy u manželovy rodiny jsou tak jednou týdně a vždy se popíjí, dokud se sedí 😁 při nejhorším teď budeme prostě 'víc zaneprázdnění' a na návštěvy nebude čas 🙂

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@petulejan Jinak mě to zamlklé moc mrzí a držím pěsti ať teď vše dopadne co nejlépe!🍀

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@sudylichozrout Budeme se snažit tutlat co to půjde 🙂 děkuji

Gratuluji. Oni v hodně návodech píši, že po čase doporučeném se test může změnit. Nebo výsledek. Či nějak tak😉 takže jsi 100% těhotná podle testů. 😉🙂 A nějaké tajení bych neřešila. Ano je spousta lidí co bohužel o miminko přijdou. Ale já věřím, že by jsi stejně třeba mamce, nebo blízkým příbuzným řekla, že si byla a něco se stalo. Tím nechci nic přivolávat. Ale určitě bych se nestresovala tím, že se může něco stát. To může i déle. Chce to prostě věřit, že bude vše v pořádku a klidně jim to na vánoce řekni 😉🙂 za 14dni ti třeba už řekne na kontrole zda bije srdíčko. Nebo aspoň potvrdí že tam je🙂 což je patrné z testu 😉🙂 Já to bráchovi a naším a tchánům s manželem taky říkala. Dost brzy. Cca6tyden. A asi dvě kamarádky to věděli taky. 😉 🙂 Takže zauvazujte doma jak to chcete a řid se podle sebe🙂

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@veronikaveronikaveronika Moc děkuji za krásnou odpověď! ☺️ Právě jsem si říkala, že kdyby se něco zvrtlo, asi bych stejně nedokázala dělat, že nic. Máme s rodinou hodně blízké vztahy. Navíc od toho je rodina, ať spolu sdílíme radosti i smutek 🙂 Probereme s manželem ☺️❤️

petulejan
7. pro 2018

@slunicko1551 děkuji. Samozřejmě je důležité,jaké máte vztahy. Já se všeobecně snažím rodinu moc netrapit svým trapenim,takže to tak i beru a skousnu vše s přítelem,kamarádkou. Přeji hodně štěstí ať se rozhodnete jakkoliv 😉

sudylichozrout
7. pro 2018

@slunicko1551 taky mame blizke vztahy a nasi vedeli hned, ze jsem tehotna. Kdyz jsem pak potratila, byli zlati. Presto to pro ne byl stres a smutek a toho bych se chtela uz vyvarovat. Po potratu jsem znovu otehotnela za tri mesice a rekla jim to az po screeningu. Nechtela jsem, aby byli zase smutni, kdyby neco.
Cili... U prvniho jsem jim to rekla hned, vse bylo ok, mame dceru. Druhe tehotenstvi take vedeli hned, ale nedopadlo, treti se dozvedeli az po prvnim trimestru. Vse ok, mame druhou dcerku.

soleilll
7. pro 2018

@slunicko1551 Naprosto jednoznačné testy. Jestli jsi úplně na začátku, tak můžeš pít a jíst, co chceš, protože zárodek si z tebe ještě několik týdnů nic nebere, ale žije ze svých zásob. Pokud ti je dobře (tzn. to na tobě není nijak poznat), nic nikomu neříkej. Stačí mlžit a mít připravený odpovědi, když už půjde do tuhýho (třeba nechceš toho druhýho panáka slivovice) - např. "mám antibiotika" nebo "zrovna včera jsme měli v práci/s kamarády pařbu, tak potřebuju pauzu". Zatím to vypadá dobře a moc ti přeju, aby bylo všechno v pořádku, ale je před tebou ještě dlouhá cesta, proto pro jistotu vydrž až do screeningu. Ikdyž Silvestr bude asi záhul, pokud budete někde ve společnosti, ale i to se dá zamaskovat...

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@soleilll děkuji! Ano, Silvestr a i rodinné sezení po Vánocích - to sedáváme celé dny a popíjí se už od oběda 😅

slunicko1551
autor
7. pro 2018

@sudylichozrout Chápu, mít tu zkušenost, tak jsme už opatrnější a raději čekáme. Takto ale nevím, jak dlouho vydržíme😁 pro nás samotné je to šok (ale příjemný, samozřejmě)

monyscerna
8. pro 2018

To je normální já to taky tak měla na všech testech a dneska jsem 17+5 🙂

slunicko1551
autor
8. pro 2018

@monyscerna Super, moc gratuluji 🙂

@slunicko1551 tak tak proberte to spolu. Je to jen a jen vaše rozhodnutí. Já to beru tak, že se určitě rádi budou radovat s vámi 🙂😉A prožívat to s tebou od začátku 🙂 Moje mamka se třeba radovala, vlastně jsem to nejdřív řekla jí a zbytku za pár dnů. Mno radovala se, ale nedávala to extra na jevo protože se taky bála a bojí..ale nedokážu si představit ji to nerict🙂 Držím palce ať je vše v pořádku 🍀

jednaholkaa
8. pro 2018

Jedna kava, nejlepe espesso je ok. Zvlast na zacatku tehu se bat nemusis. Alkohol v tehotenstvi ok neni 🙂

slunicko1551
autor
9. pro 2018

Holky, děkuji! Ještě jsem se chtěla zeptat - nebrala jsem kyselinu listovou. Myslela jsem, že to berou ženy, kterým se nedaří otěhotnět a nikdy po tim více nepátrala. Teď koukám, že to brala snad každá :-/ jídelníček mám normální, ale vím, že ovoce a zeleninu jsem hodně zanedbávala

@slunicko1551 můžeš začít i teď pokud chceš. Já kupuji femibion pro svůj dobrý pocit ☺️kvůli vitamínům a všemu , i pro sebe🙂 Pro někoho je to zbytečně drahé.. ale kupovala jsem ho u první tak chci i u druhé 🙂 někdo nekupuje třeba nic. Je to asi jen na tobě 😉🙂Není to povinnost. Popř se zeptej doktorky. A určite jen obyč kyselina listová taky asi stačí 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru