Ahoj holky,skoro rok se s manželem snažíme o miminko, brala jsem clostilbegyt a byla ovulace. Prsa mě boli ale ze začatku testy trošku silily a dnes nic ? prý mam počkat na uschnutí ale já se strašně moc bojim. Je tady třeba nějaka kdo dušíkovala dlouho,nebo tak něco ? strašně se holky bojim ... ☹ davam foto ( 10DPo ráno,10 DPO po obedě, 11,12,13,14 a posledni je ze dneska 17DPo
17dpo uz by mel byt dusik vyrazny ☹
Je mi to líto, ale řekla bych, že z toho nic nebude. 17DPO už by tam byly pořádné 2 čárky. Vydrž,příště se zadaří 🙂
Taky to nevidím moc nadějně ☹ Nicméně naděje umírá poslední, dokud nepřijde MS, šance tady pořád je. Držím palce.
@fiallinka
@petramarie
@steffi77
@nikollita někdo má čarky až 22 DPo a někdo nema třeba vubec,třeba moje segra si udelala x testu a ani jedno dite ji zadny test neukazal ..... Mě síli,ale z dneška ne ,,,,, dnešní test mě prostě znepokojil,ostatni jsou krasny
omlouvam se za kvalitu fota ..... nevim jak nastavit ☹
Na tom posledním je to hezky vidět,držím palec 😉
Omluva za pismo ,z tel ;)
@romuaska ahoj ano jsem ve 13 tydnu a ted pujdu na prvni screning 🙂 jinak dva dny ms ? to jsem mela u prvni dcery tak jsem myslela že je to v pohode ale dalsi mesic už nic a ejhle byla jsem ve druhem mesici 🙂 pokud mas duchy,kup si radsi clearblue,u nas stoji 180 kč ale fakt ti rekne a zadne duchy hledat nemusis 🙂
Ahojte holky, potřebuji poradit. Jsem týden po vynechání ms. V den předpokládané ms tmavě hnědé špinění, cca 1,5 dne. Bolesti v podbřišku mám stále, předtím ms pravidelná, jsem první měsíc po stimulaci Clostilbegytem, ovulace byla bolestivá, silná, folikuly byly krásné 2. Ovšem!, i přesto, že jsem dnes 35DC, těhu test je velmi slabě pozitivní, spíš bych řekla, jen duch a to ve středu a úplně stejně dnes. Myslim, že v této době, pakliže bych těhotná byla, by už druhá čárka musela být hodně zřetelná…stalo se vám něco podobného a přesto jste těhotné byly? V pondělí naklušu k dr. ale do po dlouhá doba, tak tady honím rozumy a zkušenosti
@lachtanek1 Asi bych udělala více testu s rozestupem nebo jinou značku
@radova23 no já mám taky dr. max a mamatest, ale zkkoušela jsem i rapid clear myslím. A hlavně hCG ve čtvrtek =16DPO bylo jen 44, takže asi nic moc jiného asi testy nemohou ukazovat🙂. Ale ta tvoje sada tady mi udělala radost, že třeba ještě není nic ztraceno🙂. Protože u prvního těhu jsme měla asi 27DC ducha a 29DC (MS měla být 31DC) už krásnou čárku a to jsme test dělala odpoledne🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
U mně takové dušíky byly po KETU, kdy jsem měla jen biochemické těhotenství, v krvi bylo hcg po 14 dnech od KETU jen 9, takže nic, bohužel. U tebe to může být podobné - embryo se uhnízdilo, ale hned to vzdalo, bývá to docela běžné a spousta holek to ani nezjistí, protože si nedělá ani test a ms prostě přijde... tak nezoufej, pokud to teď nebude dobré, tak příště jo!