Ahojky holky chtěla bych se s vámi poradit... mám 5 dní zpoždění..test jsem si dělal 3ti den a dneska 5 .. test mi vyšel takhle.. neměla by čárka být silnější.. děkuji vám za odpověď
@veru900310 čiarka na spodnom je silnejšia 😉 vyzerajú dobre 🙂
@veru900310 těhotná jsi, musíš počkat na ultrazvuk, silné čárky nic neznamenaji, jen to, že si těhotná 🙂
@veru900310 jsi těhotná HCG roste postupně a test je pěkný uvidis u Dr 🤰
Krásné testy,možna si to pleteš s ovulačnimi,tam ma být stejně silná ale tady to je v pořádku a měl by sílit.
@veru900310 Ne, je to v pořádku, jasně pozitivní 🙂
@trilien ten spodnější je právě starší 🙁
@l01991 ne.e nepletu..ale jde mi o to že ten spodní je starší 🙁
@veru900310 aha... no uvidiš,držím palce ať je vše v pořádku,je z ranní moči,nepila jsi v noci?A nebo pak bohužel biochemicke ale snad ne...
@l01991 nepila...ale chodím v noci čůrat..ale to Asi nemá vliv
@veru900310 no uvidíš,u mě to bylo bohužel když slabnul biochemicke ale snad ne,ten prvni trim. je prostě buď a nebo no😖
@l01991 já se teď bojím jelikož jsem před půl rokem musela podstoupit revizi 🙁
@veru900310 hlavně klid,kdyby náhodou tak biochemicke je bez následků ("zpožděni ms " dá se říct) a hned za dva týdny se můžete snažit znovu💗 ale třeba to bude ještě v pořádku 💗
@l01991 tak mi to nedalo a test jsem teď zkusila ještě jeden .. ten vrchní je z rána a ten druhý jsem dělala teď.. nechápu 😁
@veru900310 nádhera💗 možna to fakt ovlivnilo to čurani v noci,kdovi ale tak či tak ať už jen sílí a je vše v pořádku 💗
@veru900310 ja to mela to same- me odpoledne vysel vzdy silnejsi nez ten ranni
@eloana to je zvláštní že?
@veru900310 já jsem asi divná ale když se nedostavila ms tak jsem udělala test a byli dvě částky, zvolala jsem doktorovi a domluvila se na prohlídce a mezitím vůbec netestovala. Moje těhotenství byl jeden velkej stres nemá cenu se zbytečně stresovat😊těhotná jsi, přeji krásné a poklidné těhotenství 😊🍀
@veru900310 vždyť ta čárka hodně sílí ☺️ tak ať to dobře dopadne 🍀
@veru900310 test je pozitivní,více ztoho stejně člověk nevycte....Zbytečně se stresujes a vlastně to ničemu nepomůže...Teď jen prostě k lékaři ...
@veru900310 mas je pozitivni a neres carky.. me carka silila a bylo to zamkly tehotestvi takze bud v klidu. 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@veru900310 jsou krásně pozitivní