Beru antikoncepci avšak během styku mohla být snížena účinnost. Týden po styku jsem dostala menses, který byl jiný než jsem zvyklá. Včera jsem si dělala test 25 dní po styku a vyšel negativní. Mohu testu věřit nebo je ještě možnost, že se může objevit pozitivní test? Další Menzes očekávám 5-6.2
Už by TT ukázal ...když je negativní tak je to jasný ...
díky, kdyby nepřišla další menstruaci tak to budu rieist
Řešit
A jakou antikoncepci beres
@veronicka89 leverette.
@helen_h Četli jste celý příspěvek pořádně? Beru antikoncepci, nemám cyklus. Proto se nemůžu spolehnout na menstruaci. A tedy mi zůstává jedině test při kterém netuším jestli se na něj můžu spolehnout nebo ne
Každopádně jestli byl styk týden před menses, tak to i v normálním cyklu vychází skoro vždy na neplodné dny. 14-15 dní po styku by už test těhotenství jistě zaznamenal (dnes se testuje i mnohem dříve).
Aha, tak v tom případě já ani nevím, že máte nějaký typ tabletek, u kterých menses není...
Proč bys te se nemohla na něj spolehnout zda chcete mít úplnou jistotu je nejlepší vzít 250kc a zajít na HCG a je to vyřešené 🙏😉
@helen_h Při normálním cyklu ano ale při HAK netuším, jak to mám brát.Dokonce mám i menses ale ten by mi asi chodil i kdybych těhotná .Děkuji za odpověď 🙂 zkusím udělat ještě jeden test a pokud bude negativní tak nic z toho.
@lencaa11 Netuším proč. Budu se objednávat na preventivní prohlídku tak jí to zmíním a možná mi vezme i krev 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
25 dni po styku by byl určitě pozitivní, kdybys byla těhotná,