Ahoj chtěla bych se vás zeptat poslední MS jsem měla v dubnu už nevím přesně den ale nějak v půlce tet v květnu se MS nedostavila dnes jsem dělala kazetový test pepino a tam podle mého jde vidět čárka ale jde špatně vydět musela jsem se podívat na světle a tam už to šlo o něco víc vidět myslíte že můžu být těhotná?
@twins_sovovi spíš je tam takový duch který jde fakt špatně vydět jen na světle jde trochu líp vidět ale jak říkám je to spíš duch četla jsem že ty kazetovy tehu testy ukazují Duchy i když tehotna být nemusíte 🤷♀️
@abced Radši bych si došla k Dr. Lepší než přemýšlet jestli to je možné 🙂 Snažíme se 5 let teď jdeme na IVF ten pocit dobře znám 🤪🤭
@twins_sovovi mám za sebou už 2 těhu 1 těhu stoho mám chlapečka 2-6tt samovolný potrat tak sem teť jak na vážkách přála bych si moc mít druhé mimi u druhého těhotenství mi čárky vycházeli slabě což bohužel značilo potrat není příliž brzo zajít k doktorovi? Jsem rada ze si mohu o tom s někým popovídat děkuji vám za odpovedi
@twins_sovovi a čím si nejsem moc jistá je že cítím jakoby napínaní v podbříšku ale prsa mě vůbec nebolí chuťe mám spíš pálivý přijdu si jako Tehotná ale možná si to jen sugeruji 🤷♀️🤷♀️
@abced v pulce tet...hlavne,ze ne v pulce strejdy protoze to bys tehotna byla tezko,kdyz to bylo v pulve tety tak cajk.
@zelenaesmolda omlouvám se ale nerozumím v pulce strejdy? Pulve tety?
@abced Ježíši to je mi moc líto 😔Už jen kvůli tomu by jsem vše řešila s Dr. Vůbec se nedivím že jsi na vazkach já by jsem byla taky 😔
@zelenaesmolda už zase řešíš češtinu? 😂😂😂😂
@kuttu taky mě zarazilo "čárky vycházeli" 😂 ale taktně jsem pomlcela. Jeden klepec už jsem tady dneska dostala, tak raději šoupu nohama.
Na druhou stranu, já píšu z telefonu a taky mám chyby, protože prostě kolikrát neskáčou čárky háčky, protože jak píšu rychle, tak na to prdim abych to opravovala
@mikyr Asi šlo o biochemické těhotenství. 😕 To se stává často.
Dobrý den ,prosím o radu. Už jsem objednána doktorce. Chci vědět jestli to měl někdo jako ja . 5.6. Jsem měla dostat MS nedorazila , udělala jsem si TT test a vyšel 2x pozitivni. 6.6 hned ráno další 2x test pozitivni ale po 10 min jsem to bohužel dostala :/ byla to celkem dost silná ms ale trvala jen dva dny . Je tu možnost ze mužů být tehu i přes MS ?? Nebo šlo o potrat . Prosím o zkušenosti .
@mikyr já prožila něco podobného a jednalo se u mě o spontálni potrat což je asi pravděpodobně i tu tebe,taky jsem to měla hodně silné a křeče. Ale zázraky se dějí a třeba ti praskla žilka nebo hematom 🍀 zkus udělat za dva dny test a když nebude silnější,jednalo se bohužel o potrat, stává se to 😞
@miba10 ne,tenhle paskvil nema s cestinou nic spolecneho :D
@zelenaesmolda 😂chápu.
@zelenaesmolda Slecna chtela jen poradit... Treba je cizinka anebo nemela moznost se vzdelavat jako my. Nemusite po ni hned takto vyjet... Ptala se slusne, i kdyz s chybami.
@levandule85 v tom pripade je cizinka kazda druha :D
A pokud vim tak zakladni skola je snad povinna ne?
@zelenaesmolda Kdyz nemate solidni rodinne zazemi, nikoho, kdo by vam sel prikladem nebo vam pomohl s ukoly, tak nejste vetsinou ani excelentni zak zakladni skoly. Navic nevite vubec, kdo slecna je. Taky mi vadi, kdyz nekdo nezvlada pravidla sveho rodneho jazyka, ale nejsme tady v zadne jazykovedne skupine. Mrzi me, ze se slecna chtela jen zeptat a vy jste se do ni takto opreli. Mela jsem potrebu se ji zastat. To je cele.
@zelenaesmolda vidíš to? Tady hned dostaneš klepec 😂😂😂
@levandule85 ono mluvený i psaný projev o člověku dost napoví. A ani nejde o jazykovědnou skupinu, ale některé chyby hold mlátí do očí a zkrátka to přejít je hoooooodne těžké. Ale já zase měla potřebu se zastat holek 🤷♀️
@levandule85 u dospele zeny neni to,ze nemela vhodne zazemi jako dite vubec zadna omluva.Neresime tady teorii relativity ale pravopis prvniho stupne zakladni skoly...
@zelenaesmolda Slecnu neznate, tak ji dejte pokoj. Nemuze byt kazdy “chytry” jako vy 😉
@levandule85 to nema s chytrosti nic spolecneho.Pokud teda nema IQ pod hranici vzdelatelnosti coz silne pochybuju kdyz sem pise...Na zvladnuti uciva prvniho stupne zs neni treba nejak extra vysoka intelligence...
@lolam10 prosím vás nepřišla jsem sem kvůli tomu aby jste se do mě pustily kvuli češtině nekomentujte když se vám to nelíbí jen sem se zeptala o čem je tahle stránka?chtěla jsem názor rozumných holek těm co my odepsali kladne děkuji za odpověď a vy mě nekomentujte mě když se něco nelíbí tak to nekomentují aspoň vím že na tuhle stranku už nikdy nepůjdu
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@abced super,aspon ubyde hloupych dotazu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@abced určitě 😍