Co myslite? .....Posledny menzes som mala 18.2 .Mam citlive prsia a niekedy mi je cez den nevolno. Dnes mi z nosa tiekla krv ..poradi mi niekto prosim? Ku gynek som objednana o 6dni. Neviem co si mam mysliet. A na teste aj kamaratka vidi slabu ciarku tak neviem..
Ahojky,ani já nic nevidím,asi budeš muset vydržet k doktorovi a nebo si zajdi jako samoplátce na krev ....Jinak já měla poslední ms 26.2 (cyklus 29-31 dnů) a test mám také negativní....přeji brzké // 🙂
zkus ještě nějaký testík...na třetí možná, ale fakt možná...na prvních dvou ne
Ja mela naposled ms 28.2. A do red nic jen zvraceni,unala,precitlivela a test negativni.taky nevim co si myslet nebo zda je to brzy
Ahoj ja mam 4 dny zpoždění nikdy se mi to nestalo dost mě pálí žaha a cítím se nafoukla dnes jsem si dělala test a nic v úterý jsem objednana na gy Tak snad už tam něco bude vidět 🙂
No kocena mi psala ze test ji vysel az 16dnu po MS
Tak dnes jsem volala na gyn. A jdu tam v pondeli,myslite ze na ultrazvuku uz neco uvidi?a kdyz je test stale negativni ze podle krve se to zjisti drive nez z testu a ultrazvuku?
Jezisku ta hrubka,za tu se moc omlouvam☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
takže jsi měla dostat menses nějak 17.3? to už by měla být pořádně vidět čárka, hned v den vynechání, nebo 2-3dny.. bohužel, žádného ducha nevidím. Možná to dělá fotka.