Ahojte holky. Uz nejakou dobu si merim BT a po ovu mavam teplotu okolo 36,7-36,9.Tento mesic mam BT 35,8-36,3.OVU testy mam cely mesic negat. Dnes mi to nedalo a udelala jsem si TT a teda podla mna je pozit. Je to vubec mozne? Muze to byt tehotenstvi? Nebo nejaka nemoc? Mam PCO a predchozi cyklus bol podla dr. anovulacny. Nevim co si myslet.
A ovulaci jsinteda nemela asi pro to tehotenstvi. Asi jsi tehotna dyl
Pokud je test těhotenský tak si těhotná
Ahoj, zkusila bych ještě jinou značku ale myslím, že ti můžu gratulovat k těhotenství 🥰
Holky, dekuji za reakce, skusim jeste test zitra a uvidim. Prijde mi to divny. Dr ma jeste 2 tydny dovolenou, tak ma z toho asi klepne 🙂
Na dr je stejně brzy
Je to urcite tehotensky test? Mas jeste foto celeho testu?
@sudylichozrout Je to test z ebay one step pregnancy test. Nemam foto testu, jsem v praci, ale doma ho mohu cvaknout jeste jednou.
Koupila bych si normalní těhotenský test a bude jasno....
@cuuza Urcite koupim. Rano jsem nasla doma jen tenhle 😑
@barulina a nebývají ovu testy v těhotenství právě pozitivní? 🤔
@lucijeennaa tak to nevim. Janreagovala na to ze jako tehotna neovulujes . Ikdyz jsou i vyjimky
Tak to jsi paradne tehotna 🙂 Gratuluji! Ta teplota ale fakt mate. Nemas nejaky vadny teplomer?
@sudylichozrout Nevim, mrknem nan. Mame pejska, a musime v noci vstavat kazde 2-3hodky. Mozno aj to vstavani ovplyvnilo teplotu?
Som stale na pochybach, tak sa radost bije s pochybama.
Tohle je jasne tehotenstvi, pockej, az se dr. vrati z dovolene, to budes tak 6+x a objednej se na kontrolu. Drzim palce, at vse dobre dopadne 🙂
@sudylichozrout Dekuji moc 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nevyznam se v bazalninteplote, ale ten test je jasny