Dobrý den. Prosím poraďte mi někdo. Menstruaci jsem měla 8.8. Vcera-31.8 jsem si dělala 2testy. Každý jiný. Oba jsem delalq z odpoledni moci. Oba mi vyšli, že na nich byl duch. Dnes ráno z raní moci jsem si dělala opět další 2testy. Jeden snehobily a druhé clearblue s minuskem.... mohla bych se zeptat na vas názor? Mám 3deti. Vždy jsem otěhotněla hned. Ale teď před 2lety jsem byla na antikoncepční injekci,která byla po 3mesice a od té doby jsem nezapadla.... moje otazka tedy je, zda bych mohla byt tedy tehotna,kdyz druhy den testy ukazali 1carku. děkuji moc za nějaké odezvy.
@jjasmina Dobry den. Vyklus mam právě dobrý. Poprvé jsem měla injekci v březnu 2020. Od té doby nic. Měsíčky jsem pak poprvé dostala 12mesic 2020 a od té doby je mám většinou co 28dni...
@nelasofie102027 na digi je spoleh, ale neděláte test spíš moc brzo
@nelasofie102027 Na test je jeste brzy, zatim je to negativni, ale za tyden to muze byt jinak 🙂.
@nelasofie102027 udělala bych za par dní test znova a podle toho poznáte jinak digi má citlivost 25 tak proto mohl ukázat negativní chce to čas ☘️☘️
Děkuji mockrat všem. Jen mě zarazilo, že na těch dvou byl duch a pak na další den z ranní moci nic....
@nelasofie102027 podle krve negativní tak někdy testy hází duchy
@nelasofie102027 k té antikoncepční injekci vím že mi doktorka řekla že plodnost se vrací velmi špatně a že to může trvat až 2 roky. Tak nevím jestli nemáš s tím problém právě díky tomuhle.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nelasofie102027 malá šance, mě se po injekci cyklus i dlouho srovnával