Ahoj holky, jakou máte zkušenost s mamatestem těhotenským? jsou dobré, neukazují falešný pozitivní výsledek, dá se jim opravdu věřit?
Me ukazal pred mesicem falesny pozitivni vysledek ☹
Me ukázal vždycky přesne. Ale nejsem lovec duchu. Ukázal pěknou čárku v den ms 🙂 jestli dela falešne duchy před ms to nevím 🙂
Ahojte.. Potrebuji radu uz jsm z toho blazen kazdy mi rika neco jineho.. Snad už se z toho vymotám.. Když posledni ms jsm mela 18.8. Az 23.8 mohla jsem otehotnet od 25.8- az do 1.9? Nebo jsem vedle a otehotnet jde v jinych dnech??
Mám cyklus 25 -26 dni ovulaci jsem mela podle internetove kalkulačky 25.8
Ja spolehala ze u prvniho mam ovu 17den kdy me to ukazal ovu test a pak jsem zjistila te jsem otehotnela 9dc tak bud sem mela ovu dvakrat nebi fakt nevim a cyklus sem mela cca 28-32dni .to jak me tedka tehu prekvapilo ja jeste 1.1mela mc a 2.1 jsme mely sexik ani nevime ze by nam ukaplo hlidali jsme si to a pak me dr. Rekl ze jsem otehotnela hned na zacatku mesice 🙂)
Jestli se snazite Tak proste mejte sexik nehlede na kalkulacky plodnych dni.a jestli neplanujetr tak si dejte pozor na vsechny dny 🙂)
no mně ukázal mamatest dneska ducha, nevydržela jsem to a testla se, protože sem na včerejšek blbě spala a nad ránem cca kolem třetí mě divně bolelo v podbřišku, jako děloze, takový divný tlak, jako by mě tam něco "hrabalo", neumím to popsat. No a ráno jsem měla BT nižší o dost a začala jsem slaboulince špinit. Dnes mi teplota zas vyskočila nohoru a zase špiním po té, co jsme se s manželem ráno tulili. Tak jsem se vylekala a asi až na třetí ranní moč jsem se rozhoupala testnout a dostat to mám až v pondělí. No a na testu na mě vykoukl slaboučký duch. Tak teď nevím, co si myslet, jestli sem těhotná nebo nejsem, na menstruaci je brzy. Miminko si hrozně moc přejem, už jsme o dvě přišli vždy v 10tt a podstoupili dva IVF cykly, kdy odumřely jediné 3 embrya, co se podařila dřív než došlo k embryotransferu. Teď jsem druhý cyklus po posledním odběru vajíček, kdy nám řekli, že se svýma vajíčkama neotěhotním a mě vyšel duch na testu . . . ..Byl by to zázrak, ale bojím se doufat
@anicka1211 vlož fotku, koukneme na to společně 🙂
@jarmulka myslím, že na fotce toho moc neuvidíte, zkoušela jsem to nafotit, ale mám blbý světlo a vždycky se to blbě nasvítí a mám pocit,že to tam vidět nejde, kor teď večer
@anicka1211 Já dělala první test zrovna mamatestem 11 DPO a duch krásně viditelný do růžova..a to jsem neměla zatím žáden příznak..na druhý den Dr max už výraznější čárka..takže za mě mamatest ukázal dobře a dřív jsem nikdy falešného ducha neměla na žádném testu..
@rejni tak jsem to chtěla zkusit ještě nafotit jednou a čárka na testu vybledla, není vidět, musí se test natočit a hledat ji, aby ji vůbec viděl, spíš mám pocit, že tam není už. Testnu se zítra nebo pozítří znova a uvidíme. Špiním velmi slaboulince a je to nahnědlé, ale břicho mě nebolí,a ni to necítím, že špiním,zjistím to vždy jen na záchodě
@anicka1211 Za mě mamatest super.. držím palce!
@anicka1211 Mě ještě ten den mamatest vyblednul, že už ta růžová se ztratila a vypadala čárka jen jako ryska.. Zkus zítra, já zkusila hned na druhý den a byla výraznější 🙂
tak jsem ráno měřila teplotu a ta vyskočila na 37,32 z včerejší 37,14. Šla jsem na wc udělat test Pepino a ten vyšel negativní ani ducha neukázal a po velké jsem začala slabě krvácet, tak já nevím, co to je, ale na menstruaci je ještě brzy, měla bych to dostat až v pondělí nejdřív 25. DC a ne dnes 23. DC. Holky co to může znamenat?
Holky tak za mě mamatest ukázal falešný pozitivní výsledek, dostala jsem to, takže zázrak se nekoná.
@anicka1211 : to me mrzi ☹
@dyslovka co se dá dělat . . . ,no tak je před náma další cyklus,tak třeba se zadaří, nechám tomu volný průběh a uvidí se. Jen mě mrzí, že se mi tak rozhodil cyklus, takhle brzy jsem to ještě nikdy nedostala, přišlo to už v sobotu odpoledne pravděpodobně, jen s hrozně zvláštním krvácením Večer jsem skončila na pohotovosti pro bolesti a našli mi cystu, která zřejmě praskla podle volné tekutiny v děloze. Prý to byl nějaký hormonální kolaps .. . Tož tak děvčata. A jaké poučení pro mě plyne . . , že se vyprdnu opravdu už na BT, jelikož ani na tu se nedá spolehnout a na měření těhutestu před plánovaným dnem menstruace taky, dokud nedojde ke zpoždění, je zbytečné se testovat. :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
O mamatestu se říká že dělá falešné pozitivní // ale mě to naštěstí neudělal 😊